Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

nimal 28.12.2014 14:58

w koncu na ostatnim kompie pozbylem sie Windowsa
mam nadzieje, ze juz nie wroci :D no dobra - wlasnie sie instaluje w wirtualce, bo mam pare narzedzi sluzbowych, ktorych nie moge zastapic

mgit 28.12.2014 15:02

Co do za moda pozbywać się Windows'a :D
Windows musi być a na drugim i trzecim kompie Linux - Debian :D

nimal 29.12.2014 12:02

na prywatnych pozbylem sie juz dawno Wind
teraz sie *&^@#$*&alem i poszedl w *&#%$&^%zdu ze sluzbowego

Zetoxa 29.12.2014 12:30

oj, będziesz jeszcze wracał, oj będziesz :taktak:

DarkSlide97 30.12.2014 19:26

Nie mogłem wytrzymać i pojechałem do Niej :D
Chciałem zostać na noc ale Jej mama mi nie pozwoliła :nie: Musiałem spać u dziadka miałem szczęście że to niedaleko.

Dopiero jutro mogę jechać... :(

mgit 30.12.2014 19:29

Cytat:

Napisany przez DarkSlide97 (Post 1307738)
Nie mogłem wytrzymać i pojechałem do Niej :D
Chciałem zostać na noc ale Jej mama mi nie pozwoliła :nie: Musiałem spać u dziadka miałem szczęście że to niedaleko.

Dopiero jutro mogę jechać... :(

I to niby ma być pozytywne?

DarkSlide97 30.12.2014 19:30

Pozytywne że jutro jadę... I wynagrodzimy sobie nawzajem te długie dni nieobecności :serdusz:

revolver0 30.12.2014 23:11

Sąsiadka będzie zadowolona...

DarkSlide97 30.12.2014 23:21

Niech się buja. Jak to mówią, niektórzy mają tak nudne życie że się muszą zajmować czyimś :>
Zresztą cały blok będzie balować, więc nas tym bardziej nie będzie słyszeć :spoko:

DarkSlide97 10.01.2015 11:10

Pozytywna rzecz... Dzisiaj nie jadę do Niej :( Nie mogę bo są Jej rodzice i ma się uczyć na poprawę... Przygotowuje się do tej ucieczki cały czas... To może zrobię sobie przerwę i w coś pogram - muszę zajrzeć do płytek :spoko:

revolver0 10.01.2015 11:27

haha, poszukaj czegoś w temacie....

Patrix 10.01.2015 22:43

Burza tej zimy!! Wlasnie leje, wieje i grzmi :D

grzeniu 10.01.2015 22:48

Miałem to wczoraj, napierdzielało z piorunami i wiało.
Teraz tylko wieje.

Jarson 10.01.2015 23:01

A u mnie jak zwykle pogoda typowa dla klimatu kontynentalnego - temperatury może nieco niższe niż u was, ale nasilenie wszelkich zjawisk znacznie niższe... W zasadzie nie mam nic przeciwko temu; zjawiska ekstremalne są może ekscytujące jak się je ogląda z boku, ale sytuacje które powodują, wraz ze stratami, a czasem i ofiarami, ciekawe już nie są.

Jarson 19.01.2015 01:13

Co to się u was nic dobrego nie dzieje tyle czasu? ;)

Ja przedwczoraj wyłączyłem za jedynego zeta/mc dostarczanie spamu na główne prywatne konto pocztowe, przez co spamu (prawie) nie dostaję. Przyszły dwie niechciane wiadomości, z czego jedna okazała się z jakiejś dawnej subskrypcji i dała się "odsubskrybować", a druga to zapewne jakaś sierotka. W każdym razie polecam, tanio a jak się okazuje działa.

Poza tym zapłaciłem kilka pomniejszych rachunków na kilka miesięcy do przodu. Co mniej kosztowne (zimna woda itp.) staram się tak płacić, dzięki temu jest spokój na jakiś czas.

No i, dochodząc do clue programu - mam wreszcie zmiennika na swoim stanowisku w pracy :D Do tej pory było to fizycznie niemożliwe z różnych względów, teraz natomiast udało się tak ustawić pewne sprawy, że spada ze mnie odczuwalna część obowiązków (co więcej - tych dość upierdliwych).

Czasu już od kilku dni mam nieco więcej, w związku z czym kupiłem The Elder Scrolls V, a przy okazji zupełnie nową grafikę. Starego wysłużonego GeForce'a 9600 GT zastąpił model 560 Ti - jak zwykle w myśl zasady, że zarówno gry jak i GPU kupuję mniej więcej z trzyletnim opóźnieniem, dzięki czemu sporo oszczędzam.

Te moje zasady oszczędzania mogą pójść w zapomnienie w maju, kiedy wyjdzie Wiedźmak 3, ale póki co jeszcze pozostaję nieugięty :fiu:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05.