![]() |
To wsp***243;***322;czuj***281;, jak jest tak zimno. Ja chyba nie b***281;d***281; dzisiaj wychodzi***322; na dw***243;r. Zostan***281; w cieplutkim domku i poogl***261;dam tv (oczywi***347;cie po rytualnym odwiedzeniu cdrinfo :D)
|
Ja te***380; nie nosze szalika, a dzisiaj pi***378;dzi jak na Syberii..
Ale jest te***380; pozytyw.. podobno ma by***263; tylko 3 tygodnie zimy w styczniu, a p***243;***378;niej w miare ciep***322;o ^^ |
Cytat:
|
Cytat:
Ale coz, podroz minela bardzo milo, a wrocilem samochodem (mialem szczescie, ze akurat inny wujek do cioci podjechal), wiec - pozytyw. Jednak po przejsciu tylu metrow stwierdzam, ze musze juz zaczac nosic zimowa kurtke, bo.. zmarzlem, a w szaliku mi nie do twarzy ;-). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Te g***322;o***347;niki jakiejs nowej generacji :hmm:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
;) Ale.. głośniki w końcu zamontowałem, a potem udało mi się nawet jeszcze bezboleśnie wbić kilka gwoździ ;) |
przeżyłam święta.
muszę przesunąć wyjazd do wawy o kilka dni:(, ale to też pozytyw mniej czasu z teściową:) |
Cytat:
i ile pln trzeba wyłożyć na to? kur ja to zasuwa nie dawno czytałem o 2.7>1.5 a tu już 3.2 i to otwarty :O :wow: i teraz dość ot |
Cytat:
|
MGS NIE BEDIZE na iksa - Kojima temu zaprzeczyl. Z jednoej storny przykro mi, ale z drugiej strony gralem ostatnio w MGS2 na X1 - bez L2 i R2 narpawde NIE DA sie w To grac :-(...
Co do PSP - kupilem z 3.02 OE-A (Open Edition A). Jest to shackowany BIOS 3.02 ktory bez problemu odpala jak na razie wszystkie gry (z poziomu menu, bez zadnych loaderow i innych smiesznych programow!), ma shackowany emu PSX (nie trzeba miec PS3 zeby w nie zagrac) i pare innych ciekawych gadzetow. Generalnie jest to ttaki soft, dzieki ktoremu bede mogl poczuc te konsole taka jaka ja widzialem - wkladam i gram. Wiecej mi nie trzeba ;-)... |
Cytat:
a czy mgs4 bedzie na iksa ??? a psp kupiłeś z firmware 1.5 czy przerabiasz 2,7>1.5 chyba nie pokręciłem ;) i za ile ? |
Pozytyw... ***347;wi***281;ta sie sko***324;czy***322;y, a ja mam dalej wolne :dancing:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |