![]() |
Po rynnie wchodziłeś na te dachy xD
|
Nie, po prostu wchodziłem do klatki (mówiłem że ulotki :haha:) wychodziłem na samą górę i wchodziłem po drabince, odsuwałem właz i wyłaziłem na górę :D
W tych starych blokach te włazy to może sobie każdy otworzyć, więc jest dobrze ;) |
Nie są zabezpieczane, np kłódką i łańcuchem?
|
No to cieciowi powinni premię zabrać jeśli włazów nie zabezpiecza.
Kto potem będzie winny jakby sobie skoczył superman jeden? |
revolver0 zazwyczaj nie są. Trzeba tylko troszkę siły, by go otworzyć :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak wiadomo mieszkam na wsi i u mnie w stodole jest pokoik mieszkalny (jak dom był w budowie to tam spaliśmy). Teraz nikt tam nie chodzi, to z nudów wpadłem na pewien pomysł.
Wyniosłem parę gratów do stodoły, uprzątnąłem kanapę. Zaniosłem szafkę która zalegała w drugiej części stodoły do pokoju. Postawiłem tam telewizor 21 cali, pod nim magnetowid a pod magnetowidem PlayStation. I powstał fajny pokoik do rozrywki, gdzie można pooglądać filmy albo pograć sobie w coś :spoko:. Wystarczy zgasić światło i mamy domowe kino ;) |
Swietny pomysl :-)! Podoba mi sie ta koncepcja!
Zeby bylo na temat - jutro mam urlop :-)! |
Taki trochę kącik retro, bo wszystkie sprzęty tam są starsze ode mnie :D
PS Znalazłem listwę na 5 gniazdek która ma "ciekawie" rozwiązaną wtyczkę. Mianowicie zamiast wejścia na bolec uziemienia jest... przewiercona dziura w tym miejscu! Nie wiem kto to robił, ale bezpieczeństwem się raczej nie przejmował :rotfl: |
Przywykniesz ;-). Nie badz taki "jewropejski" ;-)... Jak jest 23 to tylko baba poczeka i pojedzie dzien pozniej po listwe z dziura po bolec uziemiajacy. Normalny chlop wywierci i uruchomi ;-)!
|
Wychodząc z domu zapomniałem zahibernować blaszaka, ale od czego jest pulpit zdalny. :)
|
Darku w co tam grasz, Metal Gear Solid i Tekkena 3 uruchom.
|
revolver0 nie da się, bo konsola nie jest przerobiona a gierek w oryginale nie mam. :nie:
Gram w Driver 1,2 , V-Rally, Tony Hawk, FF8, Gran Turismo, Apocalypse i Ridge Racer :D ed hunter i co że zapomniałeś, przecież jak pochodzi przez dzień to nic mu się nie stanie. Mój jak uploadował filmy to chodził przez 2 tygodnie bez przerwy i działa :] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |