![]() |
Jeszcze rano mnie zmora trochę męczyła, teraz zalałem ją Ciechanem wybornym jednym i zaraz zaleję drugim, do rana całkiem będę żywy. :)
|
Chciałem znaleźć temat, co cie najbardziej... itd. nie znalazłem.
Bezustannie wqrwiają mnie wieśmaki, zza Mińska, zza Wołomina, zza innych miast powiatowych, zawsze taki tak samo wygląda: mały łepek, co wskazuje na mały mózg i popierdala, bo minął zieloną tablicę Warszawa, a to się już za nogi Boga złapało. |
Temat jest, na pierwszej stronie SamWieszGdzie ;)
Byliśmy z Anią w Warszawie 5 maja, jeszcze przed powrotami z weekendu majowego. Takich pustek na ulicach to nie było od połowy lat dziewięćdziesiątych... |
Poczułeś się wywołany do tablicy? :rotfl:
|
Pustki w Warszawie to są faktycznie, jak wieś do siebie pojedzie. :]
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ale powiem, że ostatecznie to dobrze, żeśmy nie pojechali. Madzia jest za mała na dalsze podróże, już 200 km do Warszawy to było trochę przydużo, a do Antonina mamy prawie 500 :) |
Zrobiłem przegląd ałta.
Bezstresowo :jupi_pet: |
Nie wykryli samochodu na czujnikach?
|
nie wykryli silnika :)
|
12 dni mi zostało do końca abstynencji... Troszkę za późno ten koniec, bo już dwa mecze naszej reprezentacji będą rozegrane, ale jeszcze przynajmniej jeden zostanie, a faza finałowa tak czy siak będzie do oglądania.
Muszę się dowiedzieć, jakie piwo się teraz pije :haha: Po tylu latach moje ulubione marki mogły się popsuć (mam nadzieję, że nie), a trzeba też spróbować kilku nowych :) Czy Wy sobie wyobrażacie, że pierwszego dnia mojej abstynencji dopiero od dwóch miesięcy wiedzieliśmy o tym, że zorganizujemy Euro 2012? Że wtedy nie było jeszcze iPhone'a, o iPadzie nie wspominając? Że Zetoxa był wtedy młody? Że premierem Belize był Said Musa? |
poza zetoxem wszystko sie zgadza k***a
|
Przepraszam - dalej jesteś młody :taktak:
|
Jarsonu kup Ciechana, a się nie zawiedziesz, to piwo a nie produkt piwopodobny. :spoko:
|
...albo Kormorana :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |