![]() |
Ależ to była ciąża urojona.
|
Pewnie starał się zajść w ciążę, ale nic z tego nie wyszło.
|
Edek, ja o alimenty nie występowałem, ale jeśli się nie zamkniesz, to nie wiem...
|
Tez nie wiem :sciana:
|
Wczoraj przeszedłem pomyślnie operację.
Za pół roku będę biegał :jupi: |
Nie obcięli nogi? No to nieźle. Teraz możesz wyłudzać jakieś fajne środki przeciwbólowe. ||
|
Nawet nie muszę specjalnie się męczyć :D
Sami to we mnie pchają :] |
Cytat:
|
Na paraolimpiadę zdążysz?
Pistorius czeka! |
A może w szachy? :P
|
Cytat:
Cytat:
Teraz termin się wydłużył. Może na następnej olimpiadzie już będę mógł startować? Cytat:
|
Pozytywnym dla mnie jest, że gmail automatycznie przenosi newsletter apple'a do spamu :D
|
Leje. No leje jak z cebra od... właściwie od wczoraj niemal bez przerwy :szczerb:
I nie byłoby w tym niczego szczególnie pozytywnego (choć lubię taką wietrzno-deszczową pogodę), gdyby nie to, że wreszcie zmobilizowałem się do zmiany wycieraczek - poprzednie już zaczynały zamazywać wszystko po użyciu, a nie poprawiać widoczność. Ponadto zatankowałem benzyny za 50 zł i w połączeniu z tą 1/4 baku, którą miałem, zrobiło się prawie pół! Jeszcze nigdy w tym aucie nie miałem tyle paliwa (gaz zatankowany do pełna) i wygląda na to, że teraz przez lekką ręką 3-4 miesiące nie muszę dolewać benzyny - silnik na niej zawsze tylko uruchamiam i jadę przez 20-30 sekund :) |
Cytat:
|
ja mam blisko do roboty, (15 min. tramwajem)
i Staśka też (10 min. Pandą) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:56. |