![]() |
Ja nie używam tramwaju ani pandy i też daję radę.
|
ha, robota w domu fajna rzecz :spoko:
|
Nie.
Nie da się palić głupa i nikogo robić w człona. Taki minus wielki... |
Jak mieszkałem w mieście, to miałem do pracy 5 minut pieszo, 25 minut samochodem (osiedle tuż przy fabryce, tylko dojazd przez pół miasta).
Na tym samym osiedlu mieszkali Irlandczycy, którzy oczywiście twardo w samochód i do pracy. :haha: |
I do sklepu było niewiele dalej niż do lodówki... :D
|
Ilość załączników: 1
Mieć parę minut do pracy to dobra rzecz, przynajmniej jest okazja żeby się przejść. Gorzej, jak to jest pół godziny, bo wtedy i tak bierze się auto/jedzie komunikacją miejską i o porannym spacerze mowy być nie może (Nimal i jego bieganie 10 km do pracy jest wyjątkiem ;) ).
Z innej beczki, mój ISP w nocy okazuje się działać lepiej, niż mógłbym się spodziewać: Załącznik 60110 Zechciałem sobie pograć w DiRTa 2, więc po zakupie na Allegro postanowiłem ściągnąć go w nocy, bo wiem że jest wtedy szybciej. Okazuje się, że w godzinach nocnych jest stabilne 16 Mb, a byłem pewien, że w wakacje może być mniej (dzieciaki które siedzą przed kompami i tak będą siedzieć, a jeszcze studenci wracają do domów). Przez chwilę jednak serwer był dla mnie łaskawy i przesyłał mi dane z szybkością ponad 300 Mb - to była niecała minuta, ale i tak wystarczyło na pobranie ponad 20% gry mającej 6 GB :O W Lbn w UPC miałem konto 25 Mb, które już było szybkie, ale o takich bonusach mogłem pomarzyć ;) |
Ilość załączników: 2
Z pozytywów - kupiłem nowego grilla...
Załącznik 60327 ...i założyłem: Załącznik 60328 Z negatywów - skrzynia biegów umarła. Ale za darmo dostałem drugą, w piątek wymiana. |
Ile to już skrzyń biegów zajechałeś?
|
Automat kupic!
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
@joujoujou
Muisisz sobie kupić taką girbuks z dab'l klacz i flapi pedals. Koniecznie. |
Ilość załączników: 4
|
o to sie nazywa tunning :D
|
Rewolucja w akwarium.
Nowe rośliny. Dołożyłem kolejne świetlówki. System CO2 zamontowany. Jutro nowy Eheim. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:44. |