![]() |
Cytat:
A z fajnych wódek na prezent, to widziałem jakąś Staropolską w pudełku z dwoma poważnymi kielichami, 0,7 w pudełku za 65. Ładne na praktyczny prezent. |
z pozytywów to urwałem cztery szpilki od ściągacza do sprzęgła :P
później odkryłem, iż silnik wymaga już pierwszego szlifu ... więc ten poleci w kąt garażu :> a trzeba zabierać się za kolejny w mocniejszej specyfikacji :P P.S. wypiłem piwo - pierwsze od tygodnia :jupi: |
A kobieta Cię nie bije? :>
|
Cytat:
|
Zupełnie dla Tuska jesteś niepotrzebna, urodzisz kolejną nienormalność, Polaka. ;)
|
o kurna wypadłem z obiegu malaczarna spodziewa się kolejnego potomka?
|
Ilość załączników: 1
12 km biegu przy -10 stopniach C :)
piekne slonce, skrzypiacy snieg, zero wiatru, szron wszedzie :) bezcenne Załącznik 60867 |
Bezcenny, to będzie rachunek za gaz, zaraz napiszę pismo z prośbą o rozłożenie na raty, chociaż odczyt koło Nowego Roku, a rachunek później. :szczerb:
A pozytywnie, to brykiet drzewny Barlinek kupiłem, grzeje niesamowicie i się kostki nie rozpadają w czasie palenia, tak jak w innych. |
Cytat:
Z pozytywów - za pół godziny przyjeżdża do mnie przyjaciel, który obecnie siedzi w Anglii i nie widziałem go prawie rok. A - i dziś zmieniłem opony na zimowe. Wreszcie, bo kumpla Chinquechento lepiej hamował na swoich zimowych niż mój Ople na letnich :sciana: Na letnich odrobinę mi ściągało auto w lewo, myślałem że to zbieżność ale już nie chciało mi się jechać przed zmianą, tymczasem na zimówkach - jedzie idealnie prosto :hmm: |
Ja nie biegam. Umiem pisać i czytać, więc dostojnie kroczę :)
|
Uważaj na krocze.
Te dwie kobiety... |
Jedną znasz. Krzywdy nie robi :)
Druga tym bardziej. Tatusia nie skrzywdzi :) |
Drugiej nie znam, ale może kiedyś poznam...jak będzie musiała przyjechać odebrać tatusia :rotfl:
Pozdrówka dla niej :) |
Pozytyw na dzisiaj - nie pojechałem na wykłady, mam dostać nagrania mp3 wieczorem :-D.
Można sączyć Dębowe... |
Cytat:
nalać szklaneczkę czegoś szlachetnego, zapalić kubańskie cygaro, wyłożyć nogi na miękki podnóżek, włączyć panoramiczny TV i obejrzeć jakiś kultowy film :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:53. |