![]() |
Dobra, pozytywnie zamowilem iPhone 6 w niezlej cenie :-). Teraz tylko czekac az przyjdzie...
|
A co robisz ze starym ? czytaj zeszlorocznym ;) . Dobrej cenie tzn. nerka i watroba czy tylko nerka sprzedana ? Pochwalisz nam sie tym cudem hmm?
|
Dwuletnim. Idzie na handel. 1400 licze wziac za 32 GB. Kto bierze nawet za flagowego Androida tyle po dwoch latach uzytkowania ;-)?
|
Ja tez czekam na moje cudo ma przyjsc w czwartek tak twierdzi UPS , ale nie to nie jest telefon jak juz bedzie to sie pokaze to moje cudo , tyle radosci normalnie prawie czuje dreszczyk emocji :rotfl:
|
M@X może flagowy Android nie trzyma tak ceny ale wśród Androidów masz do wyboru tysiące modeli, każdy o innej specyfikacji a jak Ci się system oficjalny nie spodoba to wgrywasz sobie inny i nie ma problemu ;)
A iPhone jest jeden z jednym systemem, z jedną specyfikacją. |
Cytat:
Cytat:
Kapuśniak był przepyszny, na prawdziwie wędzonym boczku, zaraz idę na spacer po piwo, to kupię z 600 g kapusty i też taki ugotuję, tylko o prawdziwy boczek będzie trudno, ale zrobię na takim jaki dostanę w miejscowym sklepie. :) |
@DarkSlide97 - a gdzie relacja z weekendu? Jakbyś myślał, że zapomnimy... :sciana:
|
Edu ale mi smaka narobiles teraz , no wlasnie Grzeniu ma racje co z ta relacja ?
|
Cytat:
|
Poproszę taką pogodę do połowy grudnia, później śnieg i mały mróz do Świąt, a później wiosnę. :szczerb:
|
revolver0 byłem zalogowany, bo nie wyłączam komputera i forum było odpalone cały czas :mruga:
Weekend (właściwie niedziela) minął bardzo dobrze, rozmawialiśmy m.in. o filmach i chciałaby iść do kina na jakiś dobry film. Tyle że ja nie byłem w kinie od roku :haha: A byliśmy w moich okolicach i Jej się podobało :taktak: Oczywiście wszystkiego nie będę zdradzał ;) |
Statystyczny polak chodzi do kina 0,5 raza w roku - jesli byles w zeszlym to w tym juz nie musisz.
|
Jak Ona chce ze mną pójśc to pójdę, cen biletów nie znam ale chyba ok. 25 zł za osobę czyli pół stówy wywalę na to kino :P
Zawsze to inne wrażenia niż oglądanie DvDRipa na ekranie 15' :spoko: |
Pójdę do kina, choć ono dla mnie za drogie...
Dostałem fuchę i plan cieciowania, wszystko się pięknie uzupełnia. :spoko: |
Tylko skąd wziąść pół stówy? Może na urodziny mi dadzą w prezencie? Fajnie by było :)
Albo się za handel wezmę tak jak wymyśliłem :matrix: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |