Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

misiozol 23.09.2014 23:36

Poczekamy zobaczymy po 15latach malzenstwa milion dolcow jest baardzoooo kuszacy :>

grzeniu 23.09.2014 23:43

To już zacznij myśleć, skąd wziąć ten milion.
Kobiety kochają pieniądze...prędzej lub później. W wariancie optymalnym jest, gdy ukochany ten milion ma.

DarkSlide97 23.09.2014 23:49

Miłość jest zawsze droższa od pieniędzy! Oczywiście będę się starał Ją rozpieszczać, spędzać z Nią jak najwięcej czasu ale raczej miliona dolarów nie będę miał.

Ale i tak jest świetnie :taktak:

Jarson 24.09.2014 00:49

Cytat:

Napisany przez DarkSlide97 (Post 1293437)
Jutro mam wolne, bracia będą w szkole, rodzice w pracy. Zaprosi się ją i się zobaczy.
Choć po prostu nie chcę Jej nagabywać, jest dość nieśmiała i nie wiem czy po niecałym miesiącu znajomości się na to zdecyduje.

A widzisz... Cała ta otoczka sobie, a sam piszesz, że chodzi o to, żeby sobie popatrzeć :fiu:

Cytat:

Napisany przez DarkSlide97 (Post 1293454)
Kiedyś pokażę Jej to forum i to co na nim wypisujecie, zboczeńcy :rotfl:

Taaak... Zrób to najwcześniej, jak to będzie dla Ciebie bezpieczne. Jeśli masz głowę na karku, to raczej chyba nie masz złudzeń, że to znaczy nie wcześniej niż za rok-dwa. Oczywiście jeśli naprawdę Cię lubi i ma dystans do siebie i innych :haha:

Cytat:

Napisany przez DarkSlide97 (Post 1293485)
No właśnie widzę, jak tylko się dowiedzieliście to nawet nie zapytaliście o imię, zainteresowania, nawet czy jest sympatyczna, czego słucha, co czytuje.
Tylko od razu "dawaj zdjęcie cycków" :fiu:

Że też ja muszę takie rzeczy tłumaczyć...

My jesteśmy starzy, a to rodzi pragmatyzm, bo nie mamy już wiele czasu. W związku z tym pytań niepotrzebnych nie zadajemy.

Bardzo Cię szanujemy i nie będziemy próbować się do niej przystawiać, a więc nie musimy znać imienia.
Bardzo ją szanujemy i nie będziemy próbować wchodzić w jej prywatność, a więc nie powinniśmy znać zainteresowań.
Bardzo was szanujemy i nie będziemy podejrzewać, że Ty mógłbyś zainteresować się niesympatyczną dziewczyną, albo że Monika mogłaby taka być. W związku z tym z góry zakładamy same pozytywy.

No a co do cycków - no akurat tyle w obecnych warunkach możemy. No i sam teraz oceń - czy to aż tak wielkie oczekiwania, skoro właśnie wyłożyłem Ci nasz szacunek, dyskrecję, aprobatę, wsparcie? ;)

DarkSlide97 24.09.2014 07:56

Cytat:

Kiedyś pokażę Jej to forum i to co na nim wypisujecie, zboczeńcy :rotfl:
Taaak... Zrób to najwcześniej, jak to będzie dla Ciebie bezpieczne. Jeśli masz głowę na karku, to raczej chyba nie masz złudzeń, że to znaczy nie wcześniej niż za rok-dwa. Oczywiście jeśli naprawdę Cię lubi i ma dystans do siebie i innych :haha:
Oczywiście że lubi mnie (nawet więcej :)) i raczej się nie obrazi na to :P
Może nawet konto tu założy, się zobaczy ;)[/quote]

Cytat:

Bardzo Cię szanujemy i nie będziemy próbować się do niej przystawiać, a więc nie musimy znać imienia.
Bardzo ją szanujemy i nie będziemy próbować wchodzić w jej prywatność, a więc nie powinniśmy znać zainteresowań.
Bardzo was szanujemy i nie będziemy podejrzewać, że Ty mógłbyś zainteresować się niesympatyczną dziewczyną, albo że Monika mogłaby taka być. W związku z tym z góry zakładamy same pozytywy.
No w sumie z tym czy jest sympatyczna to trochę głupie pytanie :haha:
Piszesz jak polityk, powiedzmy że mnie przekonałeś.

Tylko przekonanie Jej będzie trudniejsze. Jeśli zgodzi się na odsłonięcie tego i owego to wątpię że na sesję fotograficzną też się zgodzi :fiu:

misiozol 24.09.2014 12:03

Jak masz w planach pokazac jej to co piszemy i zapytac sie o sesje fotograficzna :sciana:oj wiele nauki cie czeka jak sie obchodzic z tym gatunkiem , bo sa raczej 2 opcje albo zostaniesz spoliczkowany i bedzie zdecydowanie obrazona na ciebie albo cie zaskoczy i sie zgodzi a wtedy to ja bym ja pilowal jak pirat skarbu :D ale ja obstawiem na bramke nr.1

grzeniu 24.09.2014 12:16

A może ona już ma swoją galerię i sesję z :cycki: w internecie?
Skąd wiesz, jak nie wiesz?
Wtedy wystarczy link.

misiozol 24.09.2014 13:40

Uuu no tak o bramce nr.3 nie pomyslalem a brzmi najciekawiej :D

DarkSlide97 24.09.2014 15:45

grzeniu raczej wykluczone, gdyby miała to bym wiedział. Zresztą jakbym już zobaczył to nie miałoby to sensu, to co niewidzialne najbardziej pobudza zmysły i jak już się zobaczy to jest o wiele przyjemniej :mruga:

ed hunter 24.09.2014 22:13

Czy to zachowanie gatunku musi opierać się tylko na głupocie? :szczerb:

M@X 24.09.2014 22:18

Tylko...

rcobex 24.09.2014 23:08

Ech, też kiedyś byłem..............
Rozchwytywany przez baby.
Wiecie co ? Szkoda, że byłem taki "porządny". Trzeba było majtki rwać, po dupie walić z bicza.......
a człowiek był taki uprzejmy, i wyszło na......... a nie ważne. Ze 20 lat temu to było, więc teraz w dupie to mam.

Ważne, że żona jest więcej niż doskonała w każdym calu. :)

:piwo:

grzeniu 25.09.2014 07:45

To mówisz, że Twoja tu zagląda :rotfl:

misiozol 25.09.2014 09:34

Cytat:

Napisany przez rcobex (Post 1293579)
Ech, też kiedyś byłem..............
Rozchwytywany przez baby.
Wiecie co ? Szkoda, że byłem taki "porządny". Trzeba było majtki rwać, po dupie walić z bicza.......
a człowiek był taki uprzejmy, i wyszło na......... a nie ważne. Ze 20 lat temu to było, więc teraz w dupie to mam.

Ważne, że żona jest więcej niż doskonała w każdym calu. :)

:piwo:

O dokladnie to :taktak:

rcobex 25.09.2014 09:38

Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1293583)
To mówisz, że Twoja tu zagląda :rotfl:

Nie zagląda, ma zakaz. ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:59.