![]() |
Boczniaki. :>
|
Dorze ze nie halucyny lol2
|
szarlotka upieczona, pytanie jak z zawartością xD
|
I co, dobra? ;)
|
boje się sprawdzić... ostatnio jak robiłem smakowała, teraz robiłem z innego przepisu i mogą wyjść cuda... stygnie jeszcze.
edit: Dobre, choć na kostce masła byłoby lepsze... ciasto, jabłka, ciasto, beza ciasto. takie ma warstwy, mniam, mniam. edit2: jak mnie nie przeczyści to znaczy się że dobre xD |
dorwalem w Lidlu solarnego powerbanka - potestuje, co to warte :D
|
Być może moje łącze ulegnie dalszej poprawie. :>
Obecnie jest tak: http://www.speedtest.net/result/4365806060.png Z moim ISP wstępnie ustaliliśmy, że w najbliższej przyszłości moja chałupa (a konkretnie jej najwyższa część) posłuży jako stacja bazowa dla jego sieci. Dwie anteny sektorowe + bebechy + reszta koniecznych inwestycji na jego głowie. W zamian dostanę 12Mbit/s down i 4Mbit/s up, ratio w dalszym ciągu 1:1. Dodatkową zmianą będzie zupełny brak opłat. :] |
ratio 1:1? będziesz świecił w nocy xD
|
|
ratio było pytaniem, a świecenie stwierdzenie. Dziękuje za link.
|
Bedzie swiecil na zielono :D
|
Cytat:
W takim wypadku jedyna opłata jaką poniesiesz to koszt prądu, który pobierze instalacja. Oczywiście można by założyć drugi licznik, podpisać umowę z operatorem itd, ale to jest w tym wypadku kompletnie bez sensu - ten koszt prądu wyniesie Cię przez rok tyle, ile zapłaciłbyś za obecne łącze może przez dwa miesiące :) Cytat:
|
Ale my ci wierzymy Jarson , problemem moze byc jak urosnie dodatkowa reka albo noga niedajboze go zduplikuje bo jeden taki szkodnik wystarczy lol2
|
Jedyne co jest pewne, to że nie wyłysieje od tego. :szczerb:
|
Już jestem w domu :spoko: Dzisiaj była 1 lekcja i jakieś konkursy więc nie traciłem tam zbędnie czasu :>
Już prawie koniec mojej strategii przetrwania szkoły, tj: 1.Zacząć się uczyć we wrześniu 2.Minimalnie uczyć się przez pierwsze półrocze 3.Olać całkowicie drugi semestr 4.Pod koniec drugiego semestru zdać na ściągach wszystkie jedynki. 5.WAKACJE! :rotfl: Prawie wszystko już pozdawane, teraz tylko ta głupia matematyka została :szczerb: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:53. |