![]() |
Wygrałem grę w Konkursie Cdrinfo :D
Pozytyw :D |
pozdrawiam pozytywnie bez okazji, ale jak ktoś chce się napić to nie zabraniam. Jaruzelski nie jestem.
|
Cytat:
:piwo: |
a u nas slonko swieci, wrocilem na studia i ogolnie jest :spoko:
|
Cytat:
Pozdrowienia z okazji rocznicy (którą ja też nie tak dawno obchodziłem :) ) ro29 |
Jestem z wami juz rok :D
To jest pozytywne ^^ |
dzisiaj wreszcie "dostarczono" mi mojego SE K750i, jak narazie tylko pobieznie przelecialem jego menu i opcje - i jestem pod wrazeniem.., wiecej opisze jutro, jak juz zaklimatyzuje sie w domu (wlasnie wrocilem od rodziny)
pozdro ;) |
Cytat:
ale za to w tygodniu mam 3 egzaminy ;P w nastepnym tylko jeden i puzniej juz tylko :piwo: :piwo: :piwo: |
dzis angielski na 5 :D
ehh jutro ekonomia :/ |
jest SOBOTA! :D pozytyw :spoko:
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Cytat:
Moj pozytyw na dzis ; wzmocnilem swoj elektryczny karabin ASG - M4A1. Moc wzrosla z 250 do 330 FPS, a zasieg z 35 do 50 metrow! |
Witam !
A dla mnie zdecydowanie pozytywną sprawą dnia dzisiejszego jest fakt, że właśnie upłynął rok, odkąd pojawiłem się na Forum CDRinfo :) :) :) - i wtedy na pewno nie podejrzewałem, że trafiam do tak fajnego miejsca - a co ważne - zagoszczę tutaj na stałe, pisząc już dziś post nr 866 ... Dlatego stawiam wszystkim dziś wirtualne :piwo: :piwo: :piwo: - i mam nadzieję, że jeszcze długo będę z Wami - jeśli tylko czas i możliwości mi na to pozwolą. Pozdrawiam serdecznie wszystkich !!! ro29 |
Kocham swoją dziewczynę, najbardziej na świecie i jestem z nią szczęśliwy...jutro będziemy z sobą już pół roku :)
|
Cytat:
:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:06. |