![]() |
Cytat:
kocham piatki o 15.00 ! zreszta.. w ogole kocham piatki.. ponadto - jeszcze 5 dni i ferie :) (w tym 2 dni ze skroconymi lekcjami) - zyc nie umierac :D |
weekend !!!!!! już się zaczął !!!!!! A jutro półmetek!!!!!! :):):)
|
Cytat:
|
obudzilem sie dzisiaj, w poludnie, ale sie obudzilem :D
|
Brawo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
dotarlam do pracy:)
bylam przed czasem i nie wpadlam znowu pod samochod:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i wieczorek jakoś leci :) P.S. rock'n'roll never die |
Cytat:
a dziekuje:) bylo ciezko zaliczyc ten przedmiot:) a to bylo 2 podejscie. pisemnie i ustnie. o jakies bzdury sie pytal. a pozniej poczul piwo i sor Piotrus powiedzial ze mam 4 i moge isc zanim dyrekcja wpadnie:). a angielski zaliczalam po winku:) |
Cytat:
ale spoko zrobisz sobie nową kolacje, co dwie kolacje to nie jedna (wyżygana) || |
kontestator wlasnie zauwazylem Twoj nowy avatarek..
ladny, ale dlaczego podczas kolacji? :/ |
malaczarna czy myslisz, że trzy piwa powoduja zaburzenia myslenia u faceta 194 cm i 95 kg wagi?? <ROTFL>
to tylko nieuzasadniona wiara w siebie || gratuluje czwóreczki :piwo: |
Cytat:
|
o związkach nie bede wypowiadał bo jestem wolnym strzelecem ( i dobrze mi z tym || )
ale pozytywnego cos napisze (przynajmniej tak mi się wydaje ze jest będzie pozytywne, jeśli odczytasz to za objaw mojej głupoty nie obraże sie) kiedy to pisze jest czwartek godzina 19:27 w sobote o godzinie 8:00 mam kolowkuim z prawa administracyjnego po nim mam koło z filozofii na jutro mam wysłać dwie prace pisemne w niedzielke koło z socjologi polityki (ma ktos moze jakies opracowania?? || ) i jedną prace pismeną i teraz moja wiedze oceniam w skali od 1-10 na 4 wiec nie jest źle mogło byc gorzej ale spoko luz, dam rade, no chyba żebym nie dał :D albo jestem głupi albo naiwny ale wiem, że zalicze te koła trzeba wierzyć w siebie reasumując - za dwa dni 3 koła i dwie prace - ja umie o tyle o ile - wypiłem kolejne tyskie i po głębszym zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że przeciez moge sie uczyć jutro w pracy || dobra koncze trzeba znaleźć na jaki temat mam napisac te prace || pozdrawiam studentów - niech moc będzie z wami pozdrawiam maturzystów - juuuuuuuuuuuuuuuuuuż zaaaaaaaaaa rok matuuuuura || "wystraczy odrobina nadzieji pozytywne myślenie wszystko odmieni straczy odrobina nadzieji pozytywne myślenie wszystko odmieni" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:15. |