![]() |
Witam !
Zjadłem wieczorkiem loda, a teraz pije :piwo: A jutro ... nie chcę nawet myśleć - to może być najgorszy dzień w życiu ... Ale jeszcze parę godzin pozostało więc jest pozytywnie ;) Pozdrawiam ro29 |
szkoda, że to nie ja :(
|
Cytat:
|
dostałem "13" w pracy, a miałem nie dostać :) :taktak:
|
chyba wam zazdroszcze:( ja tez chce podwyzke, wogole chce miec prace na caly etat!!
to mialo byc pozytywne... gratuluje i ciesze sie ze Wy macie podwyzki:) |
Cytat:
|
mile zaskoczenie po powrocie z wakacji - podwyzka w pracy:rotfl::fiu:
|
Znowu się nie wyspałem... eeee... to nie ten temat :P
Swoją drogą - jest na forum alternatywna wersja tego topicu - "Napisz coś negatywnego!" ??? :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
napisz co***347; pozytywnego :
dzi***347; odrzuci***322;em ofert***281; pracy || |
Cytat:
|
nie przewidzia***322;em dalmaty***324;czyka :nieee: bestia budzi skutecznie - jak nie chc***281; wsta***263; po jego mia***322;kach i waleniu ***322;ap***261;, przechodzi do czyn***243;w terorystycznych - najgorsze - wsadza mokry nos w ucho, li***380;e w oko, chodzi po cz***322;owieku mia***322;cz***261;c....kurna taki m***261;drala a jeszcze nie nauczy***322; si***281; do kibla chodzi***263;. przeca ja jak ka***380;dy facet nie opuszczam deski.
pozytywne jest to, ***380;e zaczynam zmienia***263; tryb dzienny na bardziej nocny, |
rosol gratulujemy! :)
|
Dostalem sie na studia!!
Politechnika ***321;***243;dzka, Wydzial Fizyki Technicznej, Informatyki i Matematyki Stosowanej, Kierunek: INFORMATYKA:) nie dostalem sie niestety na agh... zakombinowali znowu, na kazdy kierunek trzeba bylo zlozyc oddzielne podanie, a zlozylem tylko jedno;( a zaplacilem za 5;/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:26. |