![]() |
Odżył tempomat w moim aucie :jupi:
Przestał działać kilka miesięcy temu, nie było okazji się nim zająć ale brakowało mi łobuza :> Wczoraj wymieniłem sobie olej w skrzyni biegów i przy okazji standardowo przejrzałem elementy pod maską - przewody wysokiego napięcia, podciśnienia, bezpieczniki. Tylko je wyjąłem i włożyłem, ale widocznie ten od tempomatu, mimo że nie spalony, nie łączył. Dziś od niechcenia włączyłem tempomat i wszystko działa jak złoto :D |
Jeju, przypomniałem sobie o forum, to bardzo pozytywna rzecz, bo czegoś mi w tych internetach brakowało ostatnio :) Pozdrowienia dla starych wyjadaczy:)
|
Mnie w internetach w ogóle ostatnio coraz więcej brakuje. Coraz mniej w nich siedzę, coraz bardziej mam wrażenie, że to co widzę już wcześniej widziałem, czuję się coraz bardziej widzem patrzącym z boku niż uczestnikiem. Forum to prawdziwa ostoja :haha:
Dla starych wypijaczy powiadasz? :fiu: |
Skoro już się odnalazł, to leci po kratę!
|
i zimną przynosi :piwo:
|
Mam z zanadrzu, teraz tylko jakiś zlot, mogą ze mną przyjść :)
|
Wyjazd udał się kapitalnie - byłem w Czechach i na Słowacji w jeden dzień :D W sierpniu Chorwacja :jupi:
|
Byłeś? To już nie "byliście"?
|
Jechałem na rekonstrukcje bitew, czołgi itp. - dziewczyny raczej się tym nie interesują :P
|
no! właśnie chyba dojrzałeś do tego że baba z wozu to koniom lżej :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
k***a |
Cytat:
Jakbym mial osiemnastoletnia dziewczyne do wylacznej dyspozycji to moglbym z nia nawet na zloty galerianek chodzic! :szczerb: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |