![]() |
Cytat:
Pozytyw ;-). Którego kupiłeś? |
Nieważne którego, ważne czy do używania, czy do wyznawania.
|
Cytat:
nie kupiłem, ale dostałem ... w sumie trzeba sieci VPN teraz przekonfigurować, bo nie obsługuje już PPTP :P P.S. ale stwierdzam jedno - super to cholerstwo działa Cytat:
|
Cytat:
|
Wlasnie zrobilem upgrade cpu , nie wiele do przodu ale zawsze cos :jupi2:
|
Ptaki śpiewają, las pachnie, najadłem się mielonych z biodrówki, sałatki, popiłem całym radlerem z dodatkiem pięćdziesiątki co mi została z chlania sety 2 dni temu :rotfl: siedzę na razie, nogi bolą po górnej trybunie, ale może pojadę do lasu rowerem, ścieżki twarde po deszczu...
/Zmiana planów, sprzątnę w ogródku, tak bez przesady, ze trzy wory. ;) |
Robota głupiego lubi :taktak:
|
zamiast położyć się i pachnieć :spoko:
|
Cicho! Nie zabrałem się za robotę, tylko za smażenie placków na jednej patelni, kupa roboty! :D
Obżarłem się jak świnia, ale dobrze! :D |
wróciłem :jupi:
choć czy jest to powód do radości to nie wiem :hmm: |
Wiosna odwołana, początek zdjęć odwołany, bo w filmie ma być maj, a w przyrodzie jest kwiecień. :]
Tylko nie wiem, czy to pozytyw, zajmę się czymś w domu. |
Dzisiaj ścigałem się ze świateł z gówniarzem w starym Civicu w VTecu. Miał garnitur, więc chyba jechał na maturę.
Poranek zaczął przegraną. Ciekawe jak z resztą dnia :szczerb: |
Ciesz sie ze nie mial zaczipowanego diesla :P
|
Civic z vtec-u nie mówi nic. Nie wiem, czy oni coś robią bez vtec bo to ich patent z końca lat 80-tych. A wersji silników i osiągów mają mnóstwo. Trafiłeś pewnie na grzebyka w jakimś osiołku 1.4, któremu się wydawało.
|
Fajnie było. Piłował tę Hondę jakby mu zależało. A dawno nie spotkałem kogoś, komu by się chciało. Ot, miło było wejść pod czerwone pole odkąd w ogóle zacząłem jeździć Eclipse'em. :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:47. |