![]() |
Tak, jestem wymieniony: "i inni" :rotfl:
|
Edusiu drogi, tylko nie pisz się na Smoleńsk 2, chodzą słuchy, że ma powstać :rotfl:
szkoda Ciebie :sciana: |
Lepiej "Titanic 2: zemsta"!!
|
Napisałem w polityce, a że wielu z obrzydzenia tam nie zagląda, to dopiszę tu. Ponadto w polityce to tyczy się raczej tylko 'Ucha prezesa', a przecież pozytywna wiadomość jest natury ogólnej.
Cytat:
|
Piraci z Karbidu.
|
coś pozytywnego hmmm... Dzisiaj wreszcie się wyśpię!!! :D to prawdziwy powód do radości :D
|
no niestety rozstałem się z Play'em bo mnie fqrvili k***a
|
Na słonku dziś +33*C w cieniu +25 w pokoju przyjemny chłód +18 wiadomo niemiecki mury :D otworzyłem więc dziś sezon pływacki na mojej rzece :taktak: o tydzień później jak w ubiegłym roku :ysz: trochę zaoszczędzi się na wodzie , a mają być podwyżki :jezyk:
|
12 godzin przerwy, już prawie dwie zmarnowałem na dojazd, zakupy i obijanie się. :szczerb:
|
jest ciepło, ale jak zwykle wiatr w twarz ...
P.S. rozpocząłem sezon rowerowy ;) |
Dzisiaj tylko 8h. 23.30 będę w domu. Sobota i niedziela wolne!!!
|
Cytat:
|
Wymieniłem olej i końcówki drążków kierowniczych (to sam) oraz opony. Umyłem auto i wyrzuciłem ze środka większość niepotrzebnych rzeczy oraz różnych papierków, kubeczków itp. poupychanych po schowkach. Następnie spojrzałem krytycznym okiem na dzieło i stwierdziłem, że jest względnie dobrze. Nie dobrze, bo do tego daleka droga, ale można jeździć ;)
|
Właśnie wróciłem wypluskawszy się w rzece :taktak: woda ciut cieplejsza jak wczoraj ;) po obiadku herbatka z soczkiem a na deser lód o smaku truskawkowo- waniliowo-kakaowym :P
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |