![]() |
Powiadam wam gieje klekot for ewer :spoko:
|
Po pracy. Po prysznicu. Spać. Jutro też 12 a potem weekend :)
|
Wiecie co tak naprawdę potrzebne jest wszystkim tym, co chcą przejechać z miejsca na miejsce? Zwykła benzyna od miejskiej 1000, 3 cylindry, do 1600 w trasę, reszta to fanaberie. Diesle do TIRów i maszyn.
|
Oczywiście, że fanaberie. V6 i V8 to moje ulubione fanaberie :taktak:
|
A gdzie ekologia?! :>
Ale Cię M@X rozumiem, młody jesteś, sam miałem 6 cylindrowego benzyniaka w mercu, :D |
Ja mam sześciocylindrowego benzyniaka w LPG i jestem zadowolony z takiego mariażu :taktak: Tyle, że mam pięcioosobową rodzinę i w związku z tym przemieszczanie się jakimś, dajmy na to, fokusem czy inną fabią wydaje mi się w takim wypadku nieporozumieniem. Z kolei większy wóz będzie palił więcej jeśli silnik będzie wysilony ponad miarę - nie będzie zatem żadnej oszczędności, tylko podobne spalanie i znacznie szybsze zużycie.
A jeżdżę spokojnie jak babcia. Też dawno mi przeszły ambicje kierowcy rajdowego. |
A ja mam taki pozytyw, że jutro jadę na objazd planów, może nawet podjedzie bus pod dom, jak nie, to będę musiał do Wisły podjechać, dalej jazda w klimatyzowanym busie z ciemnymi szybami, do objechania ze 120 kilometrów, sprawdzenie, czy coś się nie popierdzieliło, typu budowa obok, zapisanie co i jak, miejsca, ile samochodów do blokowania, ilu ludzi do ochrony na czas działania ekipy. Zapowiada się nietrudny pienądz. ;)
|
tja https://www.youtube.com/watch?v=PuNOdgsjAuU :jezyk::hahaha:
|
No właśnie tak to będzie wyglądało. lol2
Z tym, że jeszcze ze 2 busy będą, ja jestem od zabezpieczenia, muszę protestować, jak kierownik planu, albo kierownik produkcji nie zauważy, że się nie da, oni mają ogromną wizję, ja praktyczną. :haha: |
Edu a co ty zabezpieczasz ?
|
Po pracy. Po prysznicu. Spać. Od jutra weekend :)
|
pobiegane po górkach, małżonka znów na pudle :jupi:
|
Cytat:
Wszyscy święci będą jechać w jednym busie (reżyser, kierownik produkcji, kierownik planu...), a w drugim mniej ważni. :sciana: Ja mam sprawdzić, czy ich się da tam zaparkować jak przyjdzie co do czego. 2 autobusy, duży kibel, 2 agregaty, 4 ciężarówki, kilka busów, to musi stać wszystko blisko, osobówkami niech sobie radzą. Autobusy, kibel i jeden agregat muszą stać w ciągu, lub obok siebie, jak jest placyk. |
A jestes w jakims filmie na koncowej liscie wymieniony ? bedziemy szukac :D
|
Edu jest raczej wysoko na liście płac toast2
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |