![]() |
Cytat:
A wporządku, zdrowa itp. :D @ Mich@ł sami rozwineliście ten temat i zrobił się OT, ale trzeba przyznać, że przyjemny :) Ciągniemy temat dalej? :D :> |
A kto powiedzial w tym temacie ze one sa nieletnie?
|
O fuck! BRAVO przej***281;***322;o domen***281; cdrinfo czy jak? :>
B@rtek Ty to masz problemy :> A co z Weronik***261;? :) |
A czy rodzice muszą wiedzieć? :fiu: :>
|
hmm stosunek pluciowy z nieletnia ... :D to karalne jest ;p ||
Nie mowiac juz o rodzicach :D |
Cytat:
Byłoby fajnie || |
Cytat:
|
Oj chłopaki :spoko:
Ale w sumie bardziej skłaniam się co do niej, a z drugą będę utrzymywał kontakty przyjecielskie :taktak: To co wy proponujecie w tej sytuacji? Jak to rezegrać, aby coś z tego wyszło? |
czy one b***281;d***261; knu***322;y razem, czy si***281; po***380;r***261; to pokrzywdzony b***281;dzie tylko....jak go teraz zwa***322; :>...B@rtek
|
Cytat:
zakopia w lesie? utopia w Wisle? :D oj Bartek, przeskrobales sobie ^_^ |
Nie popelniaj moich bledow, bo zostaniesz na lodzie. Moge sie zalozyc, ze bedzie to tak samo jak w moim przypadku, te dziewczyny knuja jakis spisek... Wiec lepiej uwazaj i miej oczy szeroko otwarte, nie daj sobie zamydlic oczu.
|
Jak sie obie znaja to chyba nic pozytywnego z tego nie wyjdzie:D
|
Cytat:
Poznałem grupę 10 dziewczyn z klubie (na imieninach jednej z nich) i od pewnego czasu zaczęło się tak, że albo one mnie ale ja je zapraszam :D 2 z nich mi się naprawdę spodobały i tak od 1,5 tygodnia utrzymuję z jedną dobry kontakt i znajomość się rozwija, a z drugą troszkę gorzej, bo nie ma internetu, a na komórce nie ma kasy i tylko mam okazję z nią pogadać jak wpadnę do niej :) Obie się dobrze znają :> No to chyba tyle :) |
Cytat:
Lepiej, żeby sama się nie dowiedziała, bo wtedy może B@rtek nie pracować na żaden front :szczerb: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |