![]() |
Cytat:
|
pozytywna rzecz - kolejna w dzisiejszym dniu - gadalem z Pagerusem na Skype'ie :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
@Blackegg - ide z laska w piatek do kina, warto?:P
bo jesli nie to kara mnie nie ominie ;) wkoncu film 3h :) |
Byłem z moja druga polowka na Filmie King Kong i jestem pod wrazeniem... film wymiata zwlaszcza akcja w dzungli!!!
|
poszedłem sobie na spacer (i kupić 2 piwa :)) jak wracałem zaatakował mnie piesio ze 100 kilo wagi :O - fila brasileiro jeśli się coś na portugalskim znam.
zrobiłem unik obracając się, walnął mnie łbem tak mocno w łokieć, że cały czas boli i zacząłem się drzeć - BRZYDKI PIES, LEŻEĆ, SIAD i nie wiem co jeszcze - zadziałało :D wiem czyj to pies (komu zwiał) i chyba tylko to mnie powstrzymało od zadzwonienia na policję. za kumpla ma maleńkiego jamnika, który też zwiał i z nim był. spacery wieczorne tylko z moją kaukazicą wchodzą w grę, oprócz przygody z piesiem mijałem takie dwie mordy, że ****a mać. :| |
moj system sam sie naprawił, obeszlo sie bez formatow i grzebania w calym tym syfie :D poza tym wreszcie dzien wolny od roboty i szkoly huh ...
|
Pierwszy egzamin w sesji zimowej zaliczony - jak dla mnie duzy pozytyw ;-D!
|
a mi wlaczyli internet :)
|
Ja też! :D
Właśnie zrobiłem duuuuuuuuży update na swojej stronce! :idea: 30 fotek! :jupi: |
- mam dziewczyne
- zalicze kolejny rok w szkole - necik smiga az milo - mam zarobek, o co w dzisiejszych czasach jest trudno tym bardziej, ze nie mam 18 lat :) - niedawno przekroczylem prog 300 postow na tym forum ;) moze i malo, ale.. :) W chwili obecnej jestem bardzo szczesliwy :D |
pomoglem dzisiaj ubrac choinke :jupi:
prawda, ze pozytywne? :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:15. |