![]() |
Obmyślanie to dobra rzecz, bo pozwala wybrać lepszą opcję...a one przeważnie są bardziej czasochłonne.
A o tym zastosowaniu siarczanu żelaza nie słyszałem. To jakaś cudowna metoda kobiety.onet.pl? A jeszcze który - 'awy' czy 'owy'? |
Ja założyłem, że jak Jujek pisze, to wie o czym pisze :szczerb: Moja wiedza ogranicza się do tego, że tradycyjna metoda na mech to popiół z drewna, a mniej tradycyjna - Roundup (lub jego nowsze, ponoć bardziej ekologiczne, a najpewniej tak samo szkodliwe dla człowieka i również oparte na glifosacie) ;)
Kwas siarkowy też niszczy mech. A jeśli leje się wiadrami, to i siarkawy. I cez-137 też :D |
Najbardziej ekologiczna jest dziabara. Dużo mniej asfalt czy beton :szczerb:
A teraz tak myślę, czy by nie poskutkowały takie psikacze na bazie podchlorynu sodu. Kurde na ścianach bierze to wszystko. |
Dziabara może i ekologiczna, ale zupełnie nieekonomiczna na obszarze pół hektara. Szefowa w sumie rozsiała tego 75 kilo.
Czy -owy czy -awy to nie wiem (w liceum pewnie bym wiedział). Wzór FeSO4. |
wróciłem z wywczasów, dwa razy TEN test oblałem :jupi:
|
Mamy tak dobre i rozpoznawalne forum że wciąż pojawiają się kolejni spamerzy. Cóż, trzeba umieć szukać pozytywów tam gdzie ich nie ma :spoko:
|
zarejestrowałem się na zaczipowanie, już 08.04.2021 :jupi:
|
Pamiętaj tylko żeby wybrać czip z 5G, zawsze lepsza łączność i masoni nie będą mieli problemu żeby kontrolować Twoje myśli ;)
|
@Darku
zasięg słaby mam we wsi WRO ;) |
Ja na 16-04 :szczerb:
PS Zamelduj tu jak zacznie cię coś trzepać :rotfl: |
Toście się już w kwietniu zaszczepili! :hahaha:
|
Mój termin jest pewny...raczej...a może nawet zawołają mnie wcześniej...w każdym razie dzisiejsza draka mnie nie rusza.
|
wracam pomału do zdrowia.... tak myślę
|
Cytat:
|
Eee tam, kac predzej :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |