![]() |
:) Cos pozytywnego???????/
Jasne że cos napisze . Najbardziej pozytywne co spotkało mnie w życiu w ostatnim czasie to to że trafiłam właśnie na wasze forum . Dzięki wam zyskałam wiare w to ze bedzie dobrze . DZIĘKI ZA TAK WSPANIAłYCH LUDZI . Jestem szczęśliwa ze tu trafiłam. |
no i zaczely sie ferie - pozytyw dzisiejszego dnia! :D
a zeby nie bylo tak kolorowo - za godzine jade na zakupy :| pozdro ;) |
Wlasnie wylicytowalem na allegro (aukcja BCM) towar warty 99 zl za 37,50 zl. I dokladnie tyle, bo nie place za przelew i wysylke, bo towar odbierze, zaplaci i przywiezie mi moj kolega z Krakowa. Duuuzy pozytyw ;-)!
|
Cytat:
ale taka Grecja w UE :O szok kraj piekny, wspaniały, ludzie dobrzy, a na wyspach można im życie powierzyć ale mniejszosci sa przesladowane (turacka przedewszystkim) kanalizacji kurna nie mogą zrobic takiej coby papier przechodzil plaże zasyfione mazutem - Grecja ma sporą flotę wojenną - można przypilnować wywalanie syfu. kraj wspaniały ludzie dobrzy oliwki, oliwa i ser feta....................................... :serdusz: |
Odcięło mi wczoraj neta - to niepozytywne...
...naprawili w ciągu 24 godzin (a obiecywali, że nie dłużej niż 48h, czyli tłumacząc na polski z irlandzkiego - minimum 4 dni :mruga: ) to bardzo pozytywne. :tak!: |
co za szczęście, że za moich czasów nie było "informatyki" w szkole...
za to miałem ZX Spectrum, Commodore C-16, C-128 (czyli wypasiony 64) gdzieś chyba jeszcze mam Amigę, w tym czasie jeszcze grało się na Atari :spoko: i na ciekawym wynalazku Amstrad/Schneider - fajne, kolorowe klawisze miał. ach! te pozytywne wspomnienia :) |
Cytat:
@ Burt - prze magazyniera rozumiem tą gierkę, gdzie trzeba było paczki na właściwych miejscach ustawić. W sumie miło go wspominam, bo nauczyciel dawał piątki, czy nawet szóstki dla pierwszej osoby, która skończyła planszę, a to zwykle byłem.. ja || |
ludzie!
moja mama jest w tej chwili na wywiadowce.. :D fajnie, co? :P pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
ide zaraz cos zjesc, wlasnie sie przespalem godzinke - 2 pozytywne rzeczy tak patrze sobie na poprzednie moje posty i nawet nie wiedzialem, ze tyle pozytywnych rzeczy mnie w zyciu spotyka :D pozdro ;) |
Cytat:
Pamiętam tylko magazyniera i żółwika ;) |
jutro w koncu odbieram mojego magnata
A drugi pozytyw to wypijam dzis za @Pagerusa browarki na imprezce:D |
Cytat:
|
Cytat:
to dyrek zarzadzil (swoja droga - imo najlepszy nauczyciel ze szkoly :)), ze beda skrocone lekcje coby trzecioklasisci za pozno do szkoly nie musieli przychodzic na te testy :) pozdro ;) |
Cytat:
nauczyciele jeszcze są na kacu po sylwku? :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |