Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

ed hunter 11.01.2006 13:19

a ja jem mielonkę na chlebie z masłem, nie wiem czy coś zarobię (a raczej czy kasę dostanę) mgła zaczęła zamieniać się w śnieg, padły mi sterowniki od grafy - zinstalowałem najnowsze, mam ochotę pojechać na narty, ale nie pojadę, więc nie mam się czym martwić ||

NeoFighter 11.01.2006 12:36

ciekawe z czym ten schabowy? :)

prometeusz 11.01.2006 12:07

W ciagu 2 godzin powiadasz :idea: wiem juz, ostatnio codziennie jesz schabowe, moze Ty w jakims konkursie wystartowales i po 2 godzinach wygrales;) - zjadles najwiecej:D
Tak czy siak to duzy pozytyw :piwo:

ZbigNieff 11.01.2006 12:01

A ja dzis zarobilem w ciagu 2 godzin cale 1700euro ;) to gruby pozytyw!!

Pagerus 11.01.2006 07:52

Kolejny dzionek w pracy, środek tygodnia pracy - to ostatnie to w jakimś tam stopniu pozytyw :D
Zdrowie nadal kiepskie - ale jest nadzieja na poprawę - i to jest kolejny pozytyw :D

Burt 11.01.2006 02:45

Najbardziej poytywne dla mnie dzisiaj jest to ,że zassałem sobie nowy teledysk Beyonce :serdusz: ft Slim Thug -Check On It.Oglądam go jak psychol na okrągło.Ach te uda, te bioderka... :serdusz:

Acha ,fajnie też spiewa. ||

ed hunter 11.01.2006 00:06

no to se coś pozytywnego napiszemy?

ba początek - moja matka jadąc dzisiaj do miasta była świadkiem wywracania się ciężarówki z amunicją - stała na światłach pierwsza i mówi, że gość wiechał na skrzyżowanie w ostatniej chwili i za szybko - nie rozjechał, nie wybuchło - pozytyw.

ja zaopatrzyłem moją córkę na wyjazd na ferie w 2 pary nart, 3 pary gogli (to do wyboru, bo wielbłądem nie jest) kijki, pokrowiec na narty, 150 zł gotówki - jeszcze dodam, do soboty jak coś przyjdzie komuś do głowy to się postaram.

M@X 10.01.2006 23:51

Ed - mnie tez no obchodzi jakie moj telefon robi zdjecia, bo nei robi ich w ogole... Nie mialem zamiaru placic za aparat, ktory i tak robi ysfiaste zdjecia. Telefon jest do dzwonienia i pod tym wzgledem ma byc niezawodny. Bede chcial robic zdjecia - kupie aparat fotograficzny, a nie telefoniczny.

ed hunter 10.01.2006 23:46

to ja też napiszę coś pozytywnego - kupowałem córce obudowę do telefonu (bo jej koledzy bili się w szkole jej plecakiem :|) i za cholerę nie wiedziałem, że to 6610i Nokia oczywiście (że Nokia to wiedziałem :P) a taki sam jak mój...mam to w dupie jaki model telefonu mam i czy robi zdjęcia syfiaste, czy tylko gówniane.
telefon jest do przekazywania głosu a mobilny jest rewolucją i pewnym zniewoleniem.

wiem, że już niedługo telefon stanie (już się staje) czymś więcej - jeśli chodzi o użyteczność a wprowadzanie bajerów typu "telewizja" to następny chwyt marketingowy po "aparatach" itd.

ZbigNieff 10.01.2006 23:22

No na Samsunga zlego slowa nie powiem - bardzo dobre telefony... ;)
ale ja i tak zostaje przy mojej 6680!

Maciej 10.01.2006 18:40

nagrodę od GSM Association Award za najlepszy telefon roku 2005r ...dostał Samsung SGH-D500.

andrzejj9 10.01.2006 18:37

Cytat:

Napisany przez M@X
Jest bo innego bym nie kupil. Uznaje tylko i wylacznie Nokie, bo jest neizawodna. Gdybym mial Sony Ericssona, Siemensa czy inny syf (IMHO!) to trzasnalbym nim o sciane, albo wystawil na allegro i za pieniadze ze sprzedazy kupil Nokie.

I dlatego właśnie Sony Ericcson wygrywa konkursy na najlepszy telefon.. :>

Smartek 10.01.2006 15:38

skonczyl sie wlasnie najgorszy dzien szkoly - mega pozytyw :)
zaraz wypije jogurt - drugi pozytyw

ZbigNieff 10.01.2006 14:28

Cytat:

Napisany przez M@X
Jest bo innego bym nie kupil. Uznaje tylko i wylacznie Nokie, bo jest neizawodna. Gdybym mial Sony Ericssona, Siemensa czy inny syf (IMHO!) to trzasnalbym nim o sciane, albo wystawil na allegro i za pieniadze ze sprzedazy kupil Nokie.

Dokladnie || to jest pozytywne stwierdzenie!! ;)

M@X 10.01.2006 12:05

Cytat:

Napisany przez Blackegg
Bo ja wiem czy fakt ze to jest Nokia jest pozytywny... :hmm:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:05.