Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

superrrmario 17.08.2020 22:19

Opowiem jak wrócę do domu :)

Zetoxa 17.08.2020 23:30

kręgosłup do renowacji ???

KaiQ 18.08.2020 09:10

Dziękuję Panowie. Oni mi tak co chwila dodają do okresu rekonwalescencji. Wiadomo kręgosłup ważna sprawa, ale na początku miało być 6 tygodni w gorsecie a teraz już o trzech miesiącach słyszę. No cóż jak trzeba to trzeba. Najgorsze że niewskazane siedzieć więc i posiadówki przy PC odpadają. Jak to dobrze że mogę forumek z telefonu przeglądać.
BTW.
Siedział ktoś z Was na klękosiadzie, faktycznie odciąża to plecy czy to tylko "chłyt matetindodi" ;)

Cytat:

Napisany przez Zetoxa (Post 1438445)
kręgosłup do renowacji ???

Spadłem z drabiny z 3 metrów na beton i złamałem kręgosłup. Miałem sporo szczęścia bo nie przerwało rdzenia itd. ale też mam za co być Bogu wdzięcznym.

Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka

icemac 18.08.2020 11:01

cześć

superrrmario 18.08.2020 12:36

Już w domu.
Jestem rencistą. Dobrze trzymaliście kciuki!!

grzeniu 18.08.2020 12:40

Łeno to trzeba zrobić porządną bibę :D
Na długo?

superrrmario 18.08.2020 12:53

Na razie rok

KaiQ 18.08.2020 14:52

No to teraz będziesz na forum jeszcze częściej :spoko:

joujoujou 18.08.2020 16:53

Obu forumowiczom rychłego powrotu do zdrowia. :spoko:

superrrmario 18.08.2020 18:39

Dzięki Jou. Wolę być młody, zdrowy i bogaty niż na rencie.
Piękny już bardziej być nie mogę :)

Jarson 18.08.2020 21:13

Cytat:

Napisany przez KaiQ (Post 1438460)
Spadłem z drabiny z 3 metrów na beton i złamałem kręgosłup. Miałem sporo szczęścia bo nie przerwało rdzenia itd. ale też mam za co być Bogu wdzięcznym.

3 metry to już nie przelewki :nie: Szczęście w nieszczęściu, że się z tego wygramolisz, oby jak najszybciej :taktak:

Cytat:

Napisany przez superrrmario (Post 1438464)
Już w domu.
Jestem rencistą. Dobrze trzymaliście kciuki!!

Lazaret czeka, podpisaliśmy ostatnio z Grzeniem umowę z NFZ-em na turnusy wypoczynkowe dla rencistów, panczenistów i emerytowanych pocztowców :)

grzeniu 18.08.2020 22:17

Zapomniałeś o ekshibicjonistach. Tych dodanych w aneksie do umowy.

nimal 24.08.2020 10:39

i jak KaiQ - temat o pozytywach wiec sie pochwal jak Ci idzie?

DarkSlide97 24.08.2020 21:47

Szkoda Cię KaiQ, przerąbana sprawa tak się porobić :ysz: Może mam takie szczęście głupiego że łaziłem po dachach, po drabinach i jakoś nigdy nie spadłem a często łamałem przy tym wszelkie przepisy BHP.

Życzę tylko szybkiego powrotu do zdrowia i nigdy więcej takich wypadków w przyszłości.

KaiQ 25.08.2020 11:28

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Ten temat o pozytywach a i ja to w samych pozytywach widzę raczej. Na trzy dni przed wyjazdem za granicę mam wypadek który statystycznie przy wszystkich współistniejących okolicznościach kończy się albo śmiercią albo kalectwem, u mnie to tylko pęknięty kręg, a dokładniej złamanie kompresyjne trzonu. Jestem trochę uziemiony i za granicę nie pojechałem i kto wie czy pojadę. Patrząc na cyrki z koroną to widocznie odgórnie miałem nie jechać. Ten na górze ma co do mnie już jakiś plan. W dzień wypisu że szpitala odezwali się z jednej niedalekiej firmy gdzie zostawiłem CV, temat jest otwarty więc kto wie. Czekają aż stanię na nogi i będziemy kontynuować rozmowy. A poza tym nie zostawiłem żony z synami gdzie jeden ma dwa i pół roku a drugi zaledwie pół.
Pozdrawiam a jak będę mógł to wypiję Wasze zdrowie, tymczasem Wy pijcie moje ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54.