![]() |
Opowiem jak wrócę do domu :)
|
kręgosłup do renowacji ???
|
Dziękuję Panowie. Oni mi tak co chwila dodają do okresu rekonwalescencji. Wiadomo kręgosłup ważna sprawa, ale na początku miało być 6 tygodni w gorsecie a teraz już o trzech miesiącach słyszę. No cóż jak trzeba to trzeba. Najgorsze że niewskazane siedzieć więc i posiadówki przy PC odpadają. Jak to dobrze że mogę forumek z telefonu przeglądać.
BTW. Siedział ktoś z Was na klękosiadzie, faktycznie odciąża to plecy czy to tylko "chłyt matetindodi" ;) Cytat:
Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka |
cześć
|
Już w domu.
Jestem rencistą. Dobrze trzymaliście kciuki!! |
Łeno to trzeba zrobić porządną bibę :D
Na długo? |
Na razie rok
|
No to teraz będziesz na forum jeszcze częściej :spoko:
Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka |
Obu forumowiczom rychłego powrotu do zdrowia. :spoko:
|
Dzięki Jou. Wolę być młody, zdrowy i bogaty niż na rencie.
Piękny już bardziej być nie mogę :) |
Cytat:
Cytat:
|
Zapomniałeś o ekshibicjonistach. Tych dodanych w aneksie do umowy.
|
i jak KaiQ - temat o pozytywach wiec sie pochwal jak Ci idzie?
|
Szkoda Cię KaiQ, przerąbana sprawa tak się porobić :ysz: Może mam takie szczęście głupiego że łaziłem po dachach, po drabinach i jakoś nigdy nie spadłem a często łamałem przy tym wszelkie przepisy BHP.
Życzę tylko szybkiego powrotu do zdrowia i nigdy więcej takich wypadków w przyszłości. |
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Ten temat o pozytywach a i ja to w samych pozytywach widzę raczej. Na trzy dni przed wyjazdem za granicę mam wypadek który statystycznie przy wszystkich współistniejących okolicznościach kończy się albo śmiercią albo kalectwem, u mnie to tylko pęknięty kręg, a dokładniej złamanie kompresyjne trzonu. Jestem trochę uziemiony i za granicę nie pojechałem i kto wie czy pojadę. Patrząc na cyrki z koroną to widocznie odgórnie miałem nie jechać. Ten na górze ma co do mnie już jakiś plan. W dzień wypisu że szpitala odezwali się z jednej niedalekiej firmy gdzie zostawiłem CV, temat jest otwarty więc kto wie. Czekają aż stanię na nogi i będziemy kontynuować rozmowy. A poza tym nie zostawiłem żony z synami gdzie jeden ma dwa i pół roku a drugi zaledwie pół.
Pozdrawiam a jak będę mógł to wypiję Wasze zdrowie, tymczasem Wy pijcie moje ;) Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |