Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

Hinks 02.03.2006 18:16

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nikt nic nie pisze, to ja znowu się pochwalę kręglami :)

Dzisiaj byłem i.. naprawdę dałem czasu ;)
[...]
Świetnia gra :)

:wow:
Ładnie :spoko:
Gratulacje.
Jak długo grasz?
Ja gram okolo miesiaca (z przerwami) i moj rekord to 154 punkty :( a rekord strike to 2 pod rzad :P
Do Ciebie mi jeszcze duzo brakuje ;)
Ale musze zgodzic sie z tym, ze kregle to swietna gra :)

prometeusz 02.03.2006 15:35

nie, nie ja jeszcze nie napisze, ale .... :D

andrzejj9 02.03.2006 15:29

Nikt nic nie pisze, to ja znowu się pochwalę kręglami :)

Dzisiaj byłem i.. naprawdę dałem czasu ;)

Zacząłem normalnie grać po swojemu 'nienormalnemu' ;) (inaczej rzucam kulą niż wszyscy - każdy robi to kciukiem do przodu, ja odwrotnie) i szło mi w miarę, ale szybko się zmęczyłem (jednak jeszcze całkiem do siebie po chorobie nie doszedłem). Zacząłem więc dla odpoczynku próobować innych sposobów rzucania - właściwie dążyłem do tego standardowego. Poćwiczyłem trochę, próbowałem podkręcać, ale stwierdziłem, że to mi nie jest potrzebne, więc wróciłem do rzucania prostego, ale już z kciukiem do przodu. I nawet szło mi to znośnie, choć nie rewelacyjnie.

W końcu postanowiłem jedną grę na próbę zagrać całą w ten sposób. No i zagrałem. Szło w miarę, ale też bez rewelacji, ale na koniec rzuciłem 3 strike-i pod rząd, więc postanowiłem jeszcze jedną grę spróbować. I znowu zacząłem średnio, ale w czwartej kolejce zaczęła sie masakra :)

Rzuciłem 7 strike'ów pod rząd, co stało się moim nowym życiowym rekordem, bo do tej pory miałem 4. Doszedłem tak do 10 kolejki, gdzie też był strike (ten siódmy), no i potem już nie trafiłem (ale zacząłem się denerwować :) ). Dorzuciłem jeszcze raz, zbiłem w sumie 7 i popatrzyłem na wynik.

Okazało się, że mam 225 punktów. Popatrzyłem na tablicę najlepszych wyników na ścianie, żeby zobaczyć, czy się już mieszczę (jest tam 6 najlepszych wyników w historii klubu) i szóste miejsce miało... 226 punktów! Kolejne 227, kolejne 229, i trzecie od góry 232. Czyli jeden punkt więcej i byłbym na ścianie, a trafienie tego ostatniego strike'a i byłbym na trzecim miejscu!

Ale i tak jest fajnie, grało się super, a na koniec dostałem wydruk z przebiegiem gry. Świetnia gra :)

andrzejj9 26.02.2006 12:46

Ja wczoraj byłem na zawodach w kręgle i mimo, że kiepsko zacząłem (co jednak zrozumiałem, bo niegrałem od dobrych 2-3 miesięcy) - 121, to skończyłem całkiem nieźle 193 punkty i prawdopodobnie zająłem pierwsze miejsce. Pewności nie mam, bo musiałem wyjść przed końcem, ale do momentu wyjścia byłem na pewno pierwszy, a potem grały już tylko 3 osoby :)

Predi 26.02.2006 12:34

Cytat:

Napisany przez fony
dzisiaj mija moj roczek na tym forum :piwo:
i dobilem 400 postow ;) :piwo:

hehe gratulacje :piwo:

Stanley 26.02.2006 12:18

dzisiaj mija moj roczek na tym forum :piwo:
i dobilem 400 postow ;) :piwo:

NeoFighter 24.02.2006 23:20

Cytat:

Napisany przez ed hunter
nie bo zjadłem wszystkie :> ale jutro kupie świeże z samego rana - obiecuję!

hmm, a bedziesz mial z alkoholem?
bo jadlem takiego wczoraj, pppyyyycha :)

ed hunter 24.02.2006 20:16

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
dasz jednego paczka?

nie bo zjadłem wszystkie :> ale jutro kupie świeże z samego rana - obiecuję!

NeoFighter 24.02.2006 18:12

Cytat:

Napisany przez ed hunter
mam jeszcze pączki i zaraz zrobie do nich dobrą kawę :)

dasz jednego paczka?

ed hunter 24.02.2006 10:42

mam jeszcze pączki i zaraz zrobie do nich dobrą kawę :)

Desden 24.02.2006 10:27

come back muj jak narazie bez echa sie odbył :D

andrzejj9 23.02.2006 19:16

Cytat:

Napisany przez Piterniel
17k w off-topic ;p

Heh.. a pamiętam, jak "nie tak dawno" sam założyłem temat dziesięciotysięczny ;)

Lukash 23.02.2006 17:20

a ja mam weekend bo nie ma w pitake zadnych zajec i ide pic:)

Stanley 23.02.2006 16:53

tłusty czwartek dzis :piwo: i dostalem 4 z kartkowy z bioli ;)
to jest pozytywne (:

Piterniel 23.02.2006 00:16

Ilość załączników: 1
17k w off-topic ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24.