![]() |
w koncu mnie wzielo
nabylem droga zakupy chromebooka i stwierdzilem, ze nagram pare filmikow pokazujacych jak na codzien pracuje sie na komputerze majacym tylko przegladarke zapraszam na YouTube na pierwsza czesc - unboxing https://youtu.be/JZAVtgHhcIk lapki w gore i suby :D poczatki trudne, pare bledow zrobilem ale nie da sie powtorzyc unboxingu (nie kupujac drugiego kompa) wiec niestety postaram sie poprawic dopiero w kolejnych odcinkach |
Cytat:
|
:spoko:, a owszem ;)
A z pozytywów - Stephen Hendry wraca do touru :D |
Z pozytywów - partnerka dała się namówić na zmianę wiekowego laptopa (którego nie miałem już siły co i rusz reanimować), na poleasingowego Precision M4800. Do tego dorzucę SSD i będzie spokój. :fiu:
Z negatywów - tych jest więcej, ale to już nie w tym temacie. :nieee: |
To wyżal się, co cię wkurvia :D
|
trzeba było kupić Jej Chromebooka :szczerb:
a skoro o tym mowa :hmm: zapraszam na drugą część zmagań z Chrome OS na moim kanale na YT łapka w górę i subskrybuj https://youtu.be/wzTk8Rf18uc |
odgrażałem się, że reaktywuje bloga?
wiec zapraszam na relację z mojej zimowej włóczęgi https://radeknimal.blogspot.com/2020...-samotnie.html i jak zwykle - klikajcie reklamy na stronach Waszych ulubionych blogerów :szczerb: |
Odgrażałeś? Poczekaj, niech no sięgnę w pamięci... A no tak, jakieś 2 lata temu :haha: Ale niech ci będzie, mówiłeś i jest :spoko:
Nie wiem, jak można lubić temperatury powyżej 26-27 stopni, a jeszcze w górach :> Natomiast co do samotności - mało ludzi lubi, mało ludzi jej szuka, a ona jest nie do przecenienia czasami, oczywiście jedynie, jeśli stanowi chwilową odskocznię, bo żyć samotnie zdecydowanie bym nie chciał :taktak: Do Karpacza już trzeci rok się wybieram, szczególnie że tak się składa, że mam tam obecnie rodzinę (nawet na ramce tablicy rejestracyjnej w aucie dojazdowym do pracy zgarniętym od tejże rodziny mam napis "Karpacz zawsze górą" :D), ale jakoś ciągle nie mogę się zebrać... |
Urlop! :jupi:
Zarówno poleasingowy dell, jak i SSD dotarły wczoraj. Muszę przyznać że jeszcze poleasingowego sprzętu w takim stanie nie widziałem - ani jednej ryski, czyściutki, pachnący nowością, nawet ma (wyglądającą jak fabryczna) folię na obudowie. Szok po prostu. Z całą pewnością zakup wart swojej ceny. :spoko: |
Cytat:
tym razem to gory mnie pokonaly, a w zasadzie temp odczuwalna ale o tym next time w miedzyczasie moze opisze cos ze sprzetu, bo jakies tam moje przemyslenia sie pojawily i bluecik idzie na emke (nie wyzucam, zawsze sie moze przydac) bo pzyjechala nowa zabawka na jego miejsce po cwiercwieczu meczenia campingaza |
Ilość załączników: 1
zakupiłem se nowy-stary Rower :jupi:
|
Elegancki :spoko:
|
Diabeł dwurożny.
|
od czasu przesiadki na baranka, mam problemy z jazdą rowerem z płaska kierą ;)
ale jeździ się fajnie na szosie i po szosie choć trzeba uważać na kierowców, bo coraz gorsi są i chamscy ... P.S. rower ma 16 latek, pełną dokumentację wraz z fakturą zakupu :jupi: |
A dynamo to gdzie? :rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:05. |