![]() |
coś mi tu nie pasuje, półtoralitrowa butelki wódki? chyba z bazaru, kawał z niego chłopa jak mądrze pił, to mógł tyle wypić, pytanie ile wypluł.
|
Cud! Wypił i chodzi po wódzie! :szczerb:
|
chyba rano zaczął xD
|
Jezuu mialp byc 0.5 l a nie 1.5... Sorry za bardzo jestem nieprzytmny żeny pisac na forum... Ide spac :/
|
to mogłeś tego nie wypluć xD
|
No to chyba że, bo już zacząłem nie dowierzać własnym oczom, a na trzeźwo byłby to niedobry znak :P 1,125l - to dla wytrawnego zlotowego pijaka byłoby coś :D
|
Ech, tam... Z mlodzieza to juz nic dzis nie wiadomo :-)!
|
Mnie by raczej litr wykończył na amen, bo nie ćwiczę picia :P.
|
Cytat:
|
Mój przeambitny plan streszczający się w punktach:
1. Obijać się cały rok, powiększając armię żołnierzy w dzienniku 2. Miesiąc przed końcem roku wkuwając bez przerwy zaliczyć wszystkie przedmioty. został wykonany :D Jak widać można zaliczyć 13 sprawdzianów w dwa tygodnie (nawet miesiąca nie trzeba było :D) teraz mam WAKACJE!!! Będę wracał późno do domu, jeździł na wypady z kumplami i Monią, obmyślał plany obalenia systemu, pił :piwo:, spał pod namiotami, uprawiał seks, pływał spływem kajakowym, robił kawały, uciekał przed ulewą i wracał przemoknięty do domu i robił inne rzeczy, które sprawią że wspomnienia z 2 miesiecy zapełnią cały (na szczęście ostatni!) rok szkolny. :piwo: DLA WSZYSTKICH :spoko: |
A kto na to wszystko zarobi? :szczerb:
|
Jak kto? Ci ktorymi Dark sie brzydzi! :szczerb:
|
to sie nazywa logika buntownika
|
Byłem u Niej na noc :serdusz: i chciałbym u Niej co noc spać :D
I jak wspólnie ustaliliśmy jedziemy na wakacje w GÓRY :taktak: Na 2 tygodnie. Okolica podobno przepiękna (Monia będzie pasować :serdusz: ), i do tego nie ma zasięgu!!! Czyi nikt nie będzie nam głowy zawracał :D Czuję, że przed nami wiele szczytów :> |
dobry plan milordzie, w górach ciało łatwiej ukryć...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:16. |