![]() |
No to niech oni piją, my będziemy mieli lepsze rzeczy do roboty :serdusz:
Tymczasem Ona pojawiła się na moich urodzinach (zupełnie zapomniałem że ja mam urodziny :wow:). Gdzieś tak w połowie przyjęcia poszliśmy do pokoiku pobyć trochę we dwoje i... no cóż, nie będę pisał wszystkiego :haha: Życie jest PIĘKNE! :spoko: |
A mi kobitka zrobila takie cudo na deser , dla scislosci jest karmel w srodku taki plynny
Załącznik 67522 |
a toto białe na wierzchu:> też zrobiła Twoja niunia? ||
|
Hehe a co , daje rade jeszcze :D
|
Taką śmietankę to na raz się przyrządza :haha:
|
Dostałem sprzęt do hałasowania - na razie do testów. Jest to miniwieża Philips FW650C z kolumienkami. Sprzęt fajny, ma różne sorroundy i tym podobne bajery ale nie korzystam z tego. Da się słuchać muzyki ale nie przez te kolumienki - sieją wysokimi tak, że muszę je obniżać w korektorze bo się słuchać nie da :haha:
Natomiast po włączeniu moich dużych kolumn jest lepiej - bas porządny choć dość płaski, wysokie tony wreszcie nie kłują w uszy :P Ogólnie do słuchania się nadaje, po wytestowaniu oddam na dół do salonu, po dokupieniu kolumn będzie dobrze :) |
Cytat:
|
Mam nadzieję. Już się nie mogę doczekać wyjazdu :jupi:
|
Nauczycielka powiedziała że tam są takie specjalne łóżka "małżeńskie" (takie szerokie):matrix:
Coraz bardziej mi się podoba ten wyjazd :] |
A potem będą małe darkslider'y :D
|
Nie będzie, nie będzie, spokojnie :mruga:
Dzisiaj wpadłem na pomysł by codziennie pisać dla Niej jeden krótki wiersz na dobry początek dnia. Myślę że Jej się spodoba :serdusz: |
:O :wow:
Odwaliło ci całkiem, jak widzę k***a |
Czemu? Nie chciałbyś od swojej żony otrzymywać codziennie romantyczny wierszyk? :mruga:
|
@DarkSlide97
Ty się lepiej napij toast2 zamiast wierszyki pisać :taktak: Z tego co pamiętam, to na wycieczkach (a tym bardziej kilku dniowych) się piło na umór a nie wierszyki pisało, <- czyżby się aż tak czasy zmieniły... co tu się teraz dzieje z młodzieżą :D |
No właśnie chyba nie. Bo niby po co? :hmm:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |