![]() |
Dla poprawienia samopoczucia? Jestem osobą u której jeden impuls, wydarzenie, sytuacja albo po prostu pogoda decyduje o nastroju na cały dzień.
Według mnie to bardzo miłe :mruga: |
Gorzej jak zamiast się ucieszyć z wierszyków, stwierdzi, że coś z tobą nie teges
|
Właśnie.
Nazwie cię giejem i tyle. |
Cytat:
|
Też się stukałeś.
Tyle, że ja byłem pierwszy :D |
Gadacie, Jej się to spodoba, mam taką nadzieję.
Biorę się za pisanie, codziennie wieczorem będę Jej pisał takie wierszyki. Mam nadzieję że to wywoła uśmiech na Jej twarzy i będzie się Jej podobać :serdusz: Jeszcze :roza: na wieczory spędzane razem :mruga: |
Szczenieca milosc na calego ;)
|
Daj jej czas. Niech najpierw zacznie mowic, ze "nie ma dla niej czasu", potem ze "nigdzie jej nie zabiera", a na koncu zapragnie "przezyc przygode" by finalnie "prosic o wiecej czasu by sie odnalezc" ;-).
A wszystko to warte tyle co... sampanwiesz! |
Cytat:
po ilustam dzisieciu latach zycia czlowiek bardziej sie cieszy z prostszych przyjemnosci - chlodne piwo i ciepla golonka np |
Gwoli scislosci i kilkunastu lat bycia razem , zona mi dzisiaj zrobila rogaliki drozdzowe maslane , smakuja wysmienicie z dzemem lub szynka , a co mi tam dostawajcie slinotoku :P chce ktory rogalika jeszcze cieplego ?
Załącznik 67537 |
Mnie nie rusza.
Właśnie zjadłem kolację z kaniami na przystawkę :spoko: |
Ja chcę, daj mi jednego! Zaraz idę sobie zrobić herbatę, bo po prysznicowaniu strasznie zimno (padło coś i jest woda lodowata :rotfl:)
|
Eee tam milosc cie rozgrzeje , albo zjedz tabliczke czekolady :D , to masz rogalika smaczny :> ?
|
Ja bym jedynie sprobowal. Wtedy bedzie nadgryziony rogalik ;-)...
|
Któryś ci zostawi ogryzek :rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:51. |