![]() |
Pogratulować........ nic innego nie pozostaje. :)
|
Kurde, no naprawdę już prawie stary jestem... Opowiadasz, DarkSlide, o swoich odczuciach tak, że widzę w nich siebie sprzed dobrych kilku lat...
A swoją drogą M@X ma rację - kiedyś tempo było inne. Pamiętam, że po siedmiu miesiącach chodzenia z dziewczyną pojechałem do niej do Zakopca, gdzie przebywała z rodzicami na wczasach - to miała być taka niespodzianka w połowie pobytu. Ale kto wtedy myślał o wykorzystywaniu takich okazji do łóżkowych igraszek - po górach się chodziło i tyle:P A byłem nawet nieco starszy niż Ty obecnie ;) |
Ja mówię, ja Jej nie namawiam - nie jestem typem "macho", raczej przeciwnie. Zauważyłem że przy mnie stała się bardziej spontaniczna i śmiała. Częściej się uśmiecha.
Nie wiem tylko czemu. Może przez moją specyficzną cechę to znaczy często robię coś pod wpływem impulsu czy jednej myśli. Kiedyś jak była zima (jakieś 2 lata temu jak pamiętam), poszedłem na przystanek na autobus i zauważyłem na nim dziewczynę ubraną "niezimowo". Wtedy zadziałało to co pisałem wcześniej, podszedłem i spytałem na który czeka (autobus). Potem poszedłem do budki, kupiłem gorącą herbatę i jej dałem. Tak jakoś nie zastanawiałem się nad tym czemu to robię po prostu zrobiłem ;) Często potrafię siedziec w domu i nagle wpaść na pomysł żeby iść gdzieś to wychodzę. To co widzę, pozornie głupoty typu jakaś osoba, scena na ulicy, napis, obrazek czy po prostu "klimat" wpływa na cały dzień. Wiem że to może dziwne ale fajnie tak strasznie :D |
|
Spanko to dobry pomysł na wieczór:spoko:
|
tak, to prawda, zwłaszcza że jutro pierwsza nocka. k***a
|
... aczkolwiek na przykład u mnie ostatnio rzadko praktykowany :sciana:
|
to juz przeszlo rok
http://radeknimal.blogspot.com/2013/...ja-slubna.html |
nimal człowieku życzę Ci żeby Wam się wszystko udało i żebyście za 40 lat wspominali te chwile równie dobrze :spoko: Że tak powiem cieszę się że Ty się cieszysz ;)
|
To dopiszę że wczoraj byłem na giełdzie i kupiłem:
MP3 firmy MP3 :rotfl: to znaczy takie: http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_o...m-59302452.jpg Wbrew pozorom gra całkiem dobrze, basu jest mało ale kosztowało 30 zł a ma 2GB pamięci :D PS Gra lepiej niż moja Nokia :haha: Memorkę do PSX 1MB Tekken 3 :spoko: na PSX ofkors. Dzisiaj natomiast wybrałem się z moim Skarbem do kina :) Film się nazywał "Zostań jeśli mnie kochasz" taki typowy o miłości i z motywem jakby nieba i piekła. Nawet mi się podobał, grunt że jutro wybieram się do Niej do domu bo ma wolne :D |
Logowanie?
|
Coo logowanie? Już tłumaczyłem że mam komputer zostawiony włączony z otwartą przeglądarką i temu jestem ciagle zalogowany :mruga: jeśli o to chodzi.
|
Nie. Nie o to chodzi :rotfl:
|
Juz ja wiem o co grzeniowi chodzi ;-)...
Zbokityle! |
O logowanie chodzi.
Kluczem sprzętowym. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |