Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

Pagerus 22.12.2005 08:07

Cytat:

Napisany przez siwy417
Z Calgary.
Zycie mi sie ulozylo tak ze mieszkam daleko od domku :(

Nie smutaj się - w końcu to pozytywny i optymistyczny temat :)

siwy417 22.12.2005 02:50

Cytat:

Napisany przez Pagerus
700$??? To skąd piszesz te słowa? :)

Z Calgary.
Zycie mi sie ulozylo tak ze mieszkam daleko od domku :(

Pagerus 21.12.2005 22:28

Cytat:

Napisany przez siwy417
Dzisiaj dostalem nagrode uznaniowa za prace 700$ kuoie se Treo 650 :)

700$??? To skąd piszesz te słowa? :)

siwy417 21.12.2005 22:03

Dzisiaj dostalem nagrode uznaniowa za prace 700$ kuoie se Treo 650 :)

sayan 21.12.2005 19:41

Cytat:

Napisany przez kraluk
Heh... To ja też się pochwale. Jak byłem w Danii to wstąpiłem do kina 4D - jest to kino 3D + efekty atmosferyczne, np. oglądając film gdzie pada śnieg, pada on też na Ciebie. Wrażenia miałem po takim seansie BARDZO pozytywne. Jeśli chodzi o obraz to był on dużo większy niż jest w IMaksie (w IMaksie byłem w Krakowie i przynajmniej był on większy od tego krakowskiego).

Kino bardzo fajne było, ale jest trochę daleko... :)

... juz chyba wiem co chce pod choinke :)

andrzejj9 21.12.2005 19:41

Cytat:

Napisany przez kraluk
Heh... To ja też się pochwale. Jak byłem w Danii to wstąpiłem do kina 4D - jest to kino 3D + efekty atmosferyczne, np. oglądając film gdzie pada śnieg, pada on też na Ciebie. Wrażenia miałem po takim seansie BARDZO pozytywne. Jeśli chodzi o obraz to był on dużo większy niż jest w IMaksie (w IMaksie byłem w Krakowie i przynajmniej był on większy od tego krakowskiego).

hmmm.... a jak na filmie pokazują tornado? ;)

I mam nadzieję, że tylko warunki atmosferyczne, bo pamiętam jak na jednym filmie główny bohater wpadł w kupę... gnoju.. Obawiam się, żeby zmierzanie do realnego odczuwania przedstawionego świata nie poszła zbyt daleko... ;)

kraluk 21.12.2005 18:45

Cytat:

Napisany przez Smartek
to jest 3D (takie PRAWDZIWE!), ze masz rzeczy przed oczami i praktycznie Cie otaczaja .. nie da sie opisac jesli ktos nie byl..
obraz jest b. duzy 24m na 12m - cos takiego
pozdro;)

aeiouy 21.12.2005 18:37

Dzisiaj dla mnie był ostatni dzień na studiach w tym roku :D

Pagerus 20.12.2005 22:23

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
racja.... ale może kiedyś takie kino będzie :idea: :spoko: ;)

No tak - nawet w czymś negatywnym zawsze można starać się odszukać jakiś pozytyw :spoko:

andrzejj9 20.12.2005 19:54

Cytat:

Napisany przez Predi
ejjj to nie jest pozytywne ;)

racja.... ale może kiedyś takie kino będzie :idea: :spoko: ;)

Smartek 20.12.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Nie idziecie w piątek do szkoły? fakt - brzmi to pozytywnie - szkoda, że nie dotyczy to pracujących :P

bardzo dobrze, pracowac lenie! :P
a zeby kolejny post byl pozytywny: doszla do mnie paczka z psone wreszcie, juz myslalem, ze koles mnie oszukal, ale zdazyl przed swietami, hsiuu
pozdro ;)

Pagerus 20.12.2005 18:58

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozytywna rzecz, ktora mnie niesamowicie cieszy:
jeszcze jeden dzien nauki i WOLNE
bo w czwartek mam wigilie klasowa, a w piatek sie nie idzie.. cieszmy sie wszyscy! :P
pozdro ;)

Nie idziecie w piątek do szkoły? fakt - brzmi to pozytywnie - szkoda, że nie dotyczy to pracujących :P

Smartek 20.12.2005 15:51

pozytywna rzecz, ktora mnie niesamowicie cieszy:
jeszcze jeden dzien nauki i WOLNE
bo w czwartek mam wigilie klasowa, a w piatek sie nie idzie.. cieszmy sie wszyscy! :P
pozdro ;)

Stanley 20.12.2005 15:42

@Predi: skoczymy moze kiedy na piwo?:D mam laske w Gliwicach to oprowadzilbys mnie tez co gdzie i jak ;-)

s_tuden_t 20.12.2005 14:23

wlasnie dostarczyli mi aparacik ktory wczoraj zamowilem :) Canon S2 + karta pamieci 1 gb ktorej dostawa opuzniala sie juz znacznie i zaczynalem sie martwic wiec lepszego momentu nie mogla sobie wybrac!

efekt koncowy => PELNIA SZCZESCIA!! :lol:

-EDIT-

czekam jeszcze na statyw :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11.