![]() |
Witam !
Cytat:
Kolejnym będzie chyba Poznań - Maraton ?? :) http://www.marathon.poznan.pl/ Pozdrawiam ro29 |
Ani byla ze mna i robila zdjecia :D
tak Jej sie spodobalo, ze zastanawia sie nad startami na krotsze dystanse, ktore zwykle towarzysza maratonom :D |
Cytat:
Ale jestem złośliwy. edit: No dobra. Szesnasty. Ja bym na miejscu Ani w******ył Ci za szukanie pretekstów do opuszczania domu. |
hm, rowerem zwykle jezdzilem a nie biegalem ;p
przebieglem w bardzo slabym czasie 4:54 i cos tam :) 198 miejsce http://www.gosir.gdynia.pl/_podstron...ton/459-pl.pdf ale i tak jestem dumny - moim celem bylo przebiec a nie zrobic jakis rekord slowem: run4fun fotki na www.nimal.prv.pl |
Cytat:
|
2 tygodnie temu przebieglem moj pierwszy w zyciu maraton (42km i 195m :) )
w planach kolejne :D |
a mnie zaraz kolezanka zmieni w pracy:) i jade nad jeziorko :jupi:
|
Wczoraj pilem piwko ze spiza na wroclawskim rynku. KLASA !!
Wiekszosc innych to siki i tyle :P Smacznego :) |
Ja to widz***281; podobnie - kto pierwszy wstaje - siedzi cicho, ale je***347;li to ja, to od razu parz***281; kaw***281; bom na***322;ogowiec. ;p
Potem ustalamy, robimy zupe***322;nie co innego ni***380; ustalili***347;my, a wieczorem oczywi***347;cie temat ten, co go wymieni***322;e***347;. :D |
Cytat:
jak ktoś z domowników zacznie dawać oznaki, że się może obudzić - kawa się parzy. potem ustalamy co dalej. po co dalej ustalamy co jeszcze. po co jeszcze ustalamy co na koniec. potem robimy co się uda z planów. a wieczorem.....o przepraszam to już inny temat od lat 18 zwany imprezką :> |
Cytat:
:mruga: |
jaki urlop? ja tam przyjad***281; :> :P
|
Cytat:
Wracając do tematu: Właśnie zacząłem uuurrrllloooppp!!!:peace: |
Cytat:
@malaczarna - dla nich nie ma limitow, wiec nigdy "nie wypija za duzo" :-D. |
Cytat:
chociaz jak wypijecie za duzo:) to moze i jakies cmokniecie w policzek bedzie:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:38. |