![]() |
Odważyłem się wydmuchać nos - laryngolog przestrzegał by (przynajmniej na początku) robić to jak najdelikatniej - i teraz to już w ogóle jest zaje*iście. :D
|
jak dużego partyzanta wyciągnąłeś xD
|
za darmo jest Amnesia: The Dark Descent na steamie, co jest dość pozytywne samo w sobie, bo gra jest klimatyczna...
|
Kupiłem od znajomego jego opla, w którego na parkingu wjechał wózek widłowy. W ten sposób za grosze wymienię sobie swój zacierający się na panewkach i jeżdżący od 8 lat na gazie silnik z przebiegiem 240 kkm na 3 lata młodszy, z przebiegiem 130 kkm, który LPG nigdy nie widział :D
|
Miłego dnia kochani :)
|
chciałbym zobaczyć tył tego auta po spotkaniu z widlakiem, dostał widłami czy karetą, czy jak to się tam zwie xd
|
Dostał w bok tyłem widlaka. Jutro wstawię jakieś zdjęcie.
Swoją drogą przed chwilą się nim przejechałem (przytrzymując ręką drzwi, żeby się nie otworzyły). Silnik pracuje jak marzenie :szczerb: |
nie no jak tyłem widlaka dostał to nie ma co fotek robić, myślałem że jakoś widłami "pokrojony" ...
|
E tam, ja mam słynnego Citroena, zagrał w reklamie Toyoty, a raczej jej wspaniałych automatycznych hamulców, dla kłócących się w korkach par. :rotfl:
|
Upiekłem murzynka...
|
wstrętny kanibal-rasista :>
|
Znalazłem telefon i słuchawki :D Myślałem że je zgubiłem po piątkowym spotkaniu z kolegami ;)
Już tego nie piję, nie wiem jak udało mi się w ogóle do domu dojechać :szczerb: |
murzynka już prawie nie ma, zostały tylko kości, znaczy się okruszki... Myślałem Dark że alkohol to zło i go nie pijesz....
|
Murzynek Bambo w Afryce mieszka... i niech tak zostanie. :>
|
Urodziny kumpla :D Ale co mi tam, ważne że żyję :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |