![]() |
No wreszcie :spoko:
Do HDD sie nie wraca, poza magazynem. :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Aj tam, bo wygrałem. Aż tak nie potrzebuję prędkości. To znaczy, tak myślałem że nie potrzebuję. Teraz przydałyby się jeszcze ze cztery... :fiu:
@mgit W sensie, że wpadł w moje łapy. Wypluj to słowo, nie chcę zajeżdżać SSD, szczególnie swoich. :D O dziwo Linux jakoś zauważalnie nie przyspieszył, za to siódemka jak nowo narodzona. I teraz powstaje pytanie czy to pingwin taki wydajny, czy okna żółwie. ;] |
Gratki, @Berion. Pilnuj go dobrze, używając SSDlife. :mruga:
================ Z pozytywnych - żyję. Z mniej pozytywnych - oddycham z wielkim trudem, ale sytuacja ma się stopniowo poprawiać. |
A co może być pozytywnego w tym, że niedługo zaczyna się szkoła? I !@#$% matury? I nie będzie Moni :serdusz: w klasie?
|
Sam sobie załatwiłeś nieobecność Moni.
|
Cytat:
BTW: Wracaj do zdrowia? Ja nie w temacie. Coś Cie dopadło? |
Cytat:
|
Cytat:
Byłem na rowerze i pięke "murzynka" znaczy się ciasto czekoladowe.... |
Ta operacja już się odbyła. :czytaj:
|
a masz już opatrunki z nosa wyciągnięte?
|
Na szczęście tak.
|
a jak miałeś bandaż to mogłeś oddychać nosem, czy jak zwykle wsadzili pełny opatrunek?
|
Pełny. Tak pełny że gdy po jego wyjęciu spojrzałem nań, wyglądało na niemożliwe że tam się zmieścił. :wow:
Na całe szczęście wyjęli już po niecałych 16 godzinach od zabiegu, inaczej nadal bym się męczył (w nocy zupełnie nie mogłem spać, myślałem że pi*rdolca dostanę). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |