![]() |
Cytat:
|
Nic mnie ostatnio nie wkurza i nie denerwuje :) Mózg został uwolniony od konieczności wkuwania wiedzy nieprzydatnej i nielubianej dlatego teraz lepiej chłonie wiedzę przydatną i lubianą - wziąłem się wreszcie za jakąś książkę, czytam poradniki, słucham więcej muzyki (jakbym przedtem słuchał mało :rotfl: ), wychodzę częściej w jakieś ciekawe miejsca..
A dzisiaj zadzwonił gość z firmy i prawdopodobnie od następnego tygodnia będę miał robotę :taktak: Widzicie, jak nie trzeba kuć bzdur do matury to od razu humor się poprawia ;) Teraz tylko odłożyć hajs i ewakuować się w cholerę :spoko: |
Będziesz robił na kogoś? :O No nie żartuj...
|
Cytat:
|
A gdzie jest ta kupa kasy co miałeś odłożone na ucieczkę :ysz:
|
Kupil pierscionek Moni? lol2
|
Chyba sprzedał na giełdzie. :szczerb:
|
Potrzebuję jakoś zdobyć pieniądze na wyjazd. Tak naprawdę nie interesuje mnie co będę robić (może poza byciem prezesem korpo, ale nie mam do tego wykształcenia :szczerb: ), byle tylko dawali za to pieniądze. Jak tylko uzbieram dostateczną ilość to :papa: rodzicom i jadę wreszcie żyć po swojemu.
Co prawda mieszkam w dużym mieście a nie w Wygwizdowie Dolnym, lecz i tak perspektywa opuszczenia miejsca, gdzie się wychowywałem, kojarzącego się z rodzicami i szkołą nastraja baardzo pozytywnie :spoko: |
czyli praca na ulicy w roli alfonsa czy męskiej prostytutki?
|
Cytat:
|
Wiesz, te osoby zarabiają więcej niż Ty (prawdopodobnie) więc to chyba z zazdrości? :P
|
Liczę, że mnie wprowadzisz do fachu xD
|
Pewnie, kiedy możemy umówić się na rozmowę kwalifikacyjną? Nasza korporacja wymaga doświadczenia w byciu dymanym przez przełożonego i traktowaniem podległych sobie jako... :P Toteż wiedza i doświadczenie w obu tych zawodach się przydaje :P
|
To w zasadze wyglada mi na prace w typowej korporacji lol2
|
Bo o tym właśnie mówię :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |