![]() |
zabieg od 2000 złoty... "Po ok. 2 miesiącach od zabiegu, prawdopodobieństwo zapłodnienia partnerki będzie mniejsze niż "
|
Nasieniowody to takie DMA jądro-resztaorganizmu, więc de facto to tak jakbyś odciął sobie jajka.
|
ale nadal się strzela, tylko ślepakami xD Bardziej mi to przypomina umieszczenie firewalla.
|
niedziela - Jedlina Zdrój ... 24km po górach ... wynik słaby, ale się udało dotrzeć do mety :D
|
Kobieta Cię za nogę dociągnęła? :P
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
:party: |
Nosz kurde, bo z górki było! :P
|
O rany, bieganie, fuj.
|
Cytat:
już 11 postów minęło :P |
No właśnie w jedenastym jest.
Znaczy jadziem :D |
Pojechałem rano rowerem na rehabilitację, po zabiegach, które poszły bez czekania, poćwiczyłem na sali gimnastycznej, no i musiałem pójść do doktorka, bo turnus się kończy. Doktorek przyjmował od 12:30, a na sikorze dopiero po dziewiątej 8 minut, no to wymyśliłem, że gdzieś się przejadę. Jak ruszyłem, to wymyśliłem, że na starówce dobre lody dają, to sobie kulkę zjem i pogapię się z Góry Gnojnej na Wisłę, lód był dobry jak zawsze, ale dzieciaki z wycieczek szkolnych mordy darły, więc się wyniosłem, zjechałem na dół i wymyśliłem, że na rowerze jeszcze nie pokonałem nigdy nowego mostu, no to pojechałem, przez przeklętą Białołękę przedarłem się do cywilizacji, po drodze zobaczyłem, że na FSO nadal szyld wisi, zajechałem do szpitala, odsiedziałem w kolejce godzinę i wróciłem. 51 kilometrów i 300 metrów wyszło, nie specjalnie to czuję, bardziej czuję, że czapki nie miałem, mogę zawstydzić buraka. :D
|
naprawiłem sobie słuchawki...
|
Cytat:
|
jak to było,
młoteczek, kowadełko, strzemiączko :> |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14. |