![]() |
Na katar najlepszy :D Wlewasz trochę na ręce, rozcierasz, przykładasz wokół nosa (szczelnie) i wdychasz aż się nos odetka :spoko:
Do tego picie ziółek i herbata jedna po drugiej (żeby rozrzedzić wydzielinę). Jeszcze mam jakieś końcówki kataru, ale przynajmniej nos odetkany i można oddychać, myśleć, żyć po prostu. |
Herbata u mnie numer jeden - tyle jej dziennie pije, że dla normalnego człowieka dawka śmiertelna.
No ja na katar też wykorzystuję tabakę - ogółem tylko wtedy jej używam. Niestety moje przeziębienie zazębiło się o ból gardła, sprawdzę ten amol. Mieszasz go z herbatą? Albo nacierasz w bolące miejsca? (Ponoć pomaga, a niestety przy przeziębieniu to połowa kości chce mi się wyrwać z mięśnia - takie uczucie :P) |
Nie mieszam, na gardło stostuję miód - mleko albo herbata z miodem.
|
Na przeziebienie lub katar nalepsza jest wodka :D
czysta, bez popity ;p |
Cytat:
|
jutro piatek, a wiec weekend :D
|
Cytat:
|
Zaktualizowałem wczoraj system w swojej Lumii do Windowsa 10 - tel zyskał nowe życie :) Nie wszystko mi się jeszcze w nim podoba, i tak uważam że służbowa Xperia w wielu sprawach sprawuje się lepiej, ale uważam, że dziesiątka jednak zmniejsza odległość między oboma systemami.
|
ja mam co tydzień aktualizacje na moim xiaomi :D
|
Ilość załączników: 1
a w czym nosicie te swoje smartfony gieje :>
|
jak Ronaldo, w torebce :spoko:
|
powróciłem do szarej i zimnej rzeczywistości ... a tak było ciepło w Italii (pierwszy raz nam tak pogoda sprzyjała)
;) |
byłem dziś w Warszawie :)
|
Cytat:
|
ktoś już mu spuścił :( :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |