![]() |
Taż to stare...
Zagraj lepiej Halo 4 albo za kilka dni w nowego Wiedźmina :P Kurde już się nie mogę doczekać premiery :D |
Cytat:
Byłem na rowerze widziałem bociana, zająca i dwie jaszczurki które prawie rozjechałem xD |
Na komputerze brata, bo na swój jeszcze zbieram :P
Coś takiego chyba przygarnę: http://olx.pl/oferta/amd-2200-komput...tml#b658c6bc7c Dwa lata temu miałem gorszego to mi starczy :D |
Chyba psycholog Cię odkrył i wyśle do psychiatry. :P
|
Co dzisiaj był za dzień :D Psycholog mnie nie wzięła (o dziwo) więc miałem spokój :) Po szkole poszliśmy z Monią na Krzemionki :D Powiedziałem że musi troche sie poruszać po leniuchowaniu wcześniejszym :P
Jak przyszliśmy do jej domu po godzince to wyszedłem z niego dopiero o 18 :D I nie nudziliśmy się wcale bo chata była wolna :rotfl: to pełna różnorodność działań :D Przyjeżdżam do domu przed kwadransem to od razu matka krzyczy że gdzie sie szlajam, odwalam takie rzeczy ostatnio a teraz jeszcze wracam do domu tak późno, odpowiedziałem że mogę sobie chodzić gdzie chcę a ja się jej nie czepiam jak później do domu wraca :taktak: Teraz siedzę w pokoju, N.W.A odkręcone na full i popijam ice tea :peace: Fajnie jest być nastolatkiem :taktak: |
Ilość załączników: 1
Pozytywnie kierowca miał dużo szczęścia - minęło go kółeczko. :szczerb:
Załącznik 70904 http://www.nbcbayarea.com/news/local...303160211.html |
Bo z dobrej strony miał kierownicę. :>
|
a czy ubezpieczenie pokrywa szkody wynikłe z przyczyn szybko latających obracających się w około własnej osi przedmiotów?
|
Cytat:
|
dziwne, przewiduje trzęsienie ziemi w obszarach w których one nie występuje, a latających zębatek od motoru to już nie xD
|
Dlaczego niby ubezpieczenie ma nie obejmować?
Odpadł kawałek motocykla i uszkodził samochód - normalne zdarzenie komunikacyjne. :P |
Sam nie odpadl ;) zdrowo musial motocyklista wydupczyc zeby z tylnej osi/wahacza wyrwalo zebatke , cos mi sie wydaje ze raczej skrobali motocykliste z asfaltu jak widze cos takiego ;)
|
Eeeeetam, wystarczy że za słabo podokręcał i się samo rozsypało. ;p
|
Odgrzybiłem klimatyzację, założyłem nowy filtr kabinowy, przedmuchuje się. Teraz może być już gorąco. :spoko:
|
A co pieczarki hodowales ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |