![]() |
|
no to żeście zdenerwowali Jujka :>
|
Sieć dzielona na 3 komputery.
http://www.speedtest.net/result/3773846522.png I co ja mam powiedzieć? :P |
No wiesz, ja tu mogę wyjechać z "jak ja byłem w Twoim wieku..." :P I w ten sposób porównując to te 4,25 Mb wydaje się prędkością nadświetlną :D
|
Piszę to jako były posiadacz łącza 128, więc wiesz ;)
Tamto łącze nauczyło mnie cierpliwości, która została do dzisiaj. Filmów w HD nie oglądam przez internet, nie gram w gry multi to i wystarcza. |
Oj....dawno takiego września nie było:D Pokonaliśmy i Niemcy i Rosję ||i jeszcze jakby się udało stłuc USA...........;)
|
Mistrzami Świata jesteśmy. Ogólnie mówiąc dla mnie jest to najlepszy wrzesień od kilku lat - zarówno w sprawach ogólnopolskich jak i moich, prywatnych :spoko:
|
Cytat:
|
Nie. Jak zechce to pokaże mi to i owo, nie będę Jej przecież zmuszać, mogę tylko sugerować i to delikatnie.
|
Może za delikatnie sugerujesz.
Wiesz - my też czekamy. |
Jutro mam wolne, bracia będą w szkole, rodzice w pracy. Zaprosi się ją i się zobaczy.
Choć po prostu nie chcę Jej nagabywać, jest dość nieśmiała i nie wiem czy po niecałym miesiącu znajomości się na to zdecyduje. |
Pamiętaj, że niektórzy z nas są już w latach i może to być jedyna i niepowtarzalna okazja!
|
Cytat:
Pamietaj czekamy na :cycki: |
Czekamy na zdjęcia.:aparat:
:banan3: |
Proponuje zalozyc grupe pod szyldem "Fanklub niesmialej pannicy uzytkownika DarkSlide97"!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49. |