![]() |
Cytat:
|
Wczoraj oglądałem program Jaworowicz, kot spał na mnie przytulony, w pewnym momencie dziewczynka zarzępoliła na skrzypcach jak Tekla z Pszczółki Mai, kot się obejrzał na telewizor i zwiał tak, że mało się nie zabił o futrynę. :hahaha:
|
Zetoxa mnie zabije - kupiłem elektronicznego fajka. :szczerb:
|
Mój kumpel już 3 tygodnie na tym jedzie, a 6 ostatnich prawdziwych fajków tylko ogląda i wącha. Tylko trzeba bardzo na jakość uważać, bo pierwsze 2 mu się zepsuły prawie od razu i jeszcze jak działały, to nieodparowany płyn potrafił przedostać się do gęby, grzecznie mu kasę za nie oddali, kupił jakiegoś lepszego z wymiennymi grzałkami i działa bez problemów. Połaszczył się też na jakiś tańszy płyn we flaszce 100 ml i też nie warto, bo dużo gorszy.
|
Zaszedłszy do punktu sprzedaży (z polecenia mojej agentki ubezpieczeniowej) od razu zaznaczyłem, że nie interesuje mnie żadna tania popelina, potrzebuję coś bezobsługowego (albo prawie bezobsługowego) i jak najtrwalszego.
Zestaw 2 fajki + ładowarka + 4 flaszki płynu + 10 grzałek kosztował 6 stówek. |
To coś ty wziął?
|
No przecież napisałem. :czytaj:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Marka? Składak eBull + Black Joye, baterie 1100mAh (set 2 szt. + ładowarka, żadnych gąbeczek ani innych wacików) = 300
4 flaszeczki 50ml x 50PLN = 200 10 grzałek x 10PLN = 100 Chcesz zdjęcia? |
Cytat:
|
Mój laptop przeżył kolejny (już czwarty) lot z biurka na na podłogę.
Efektownie to wyglądało. Smaku dodaje fakt, że znowu przetrwał i działa :D Niestety nie uchroni to go przed zmianą na nowszy model... (w bliżej nieokreślonej przyszłości) :D |
Daj małpie laptoka, to zniszczy i sobie krzywdę zrobi.
|
Wyjeżdżamy jutro z rodzinką na trzy dni w Bieszczady. Ponieważ nie ma co liczyć na 25 stopni i słoneczko, to przynajmniej mam nadzieję na zimno i mocny wiatr. Góry są najciekawsze albo w piękną pogodę, albo w pogodę skrajną, kiedy można zostawić żonę i dziecko w domku, nachodzić się walcząc z naturą i licząc na rychły powrót do ciepłego pokoju z rozpalonym kominkiem i grzańcem :D
|
Jarson a jedzie z wami Hugenota?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:18. |