![]() |
Albo :)
|
To może być. Dwa Ciechany i dwa Kormorany. Jako papierek lakmusowy jedna Perła. Na mecz z Czechami.
|
:kawa:
|
wróciłem z urlopu ...
fotele do miniaka firmy Cobra dotarły :D |
znów kolejny dobry mod się zapowiada ;)
|
11 godzin snu - znowu jak Mlody Bog :-)!
|
ze 2 godziny snu, młody Bóg, bo zaraz kasę dostanę. :D
|
Zaoszczedzilem sporo kasy - kupilem dzis paczke programow o lacznej wartosci $457 za $49,99!
https://www.mupromo.com/ Z tej okazji otworze sobie w domu :piwo: |
Ilość załączników: 2
Ostatni dzień z moich pięciu lat abstynencji :D Trochę szkoda, że zazębia się z meczem z Rosją, ale trudno. Jak na Zlocie mnie nie namówiliście, to już nic mnie nie skusi przed terminem ;)
Nie udało mi się znaleźć ani Ciechana, ani Kormorana, ale troszeczkę się zaopatrzyłem: Załącznik 59670 Załącznik 59669 Tego Bandidosa dostałem niedawno od pewnej pani, mam wrażenie że może to być raczej coś pokroju Reddsa, ale warto się przekonać. Ośmiopak pod Żywcem i Leżajskiem to Żubr :P Na razie wynik Grecja - Czechy pięknie, oby tak do końca... |
Ńo to od jutra jazda...
:piwo: |
Już jest jutro :spoko:
A że mam dopiero na dziesiątą... :piwo: :D |
Jak smakuje po tylu latach...? ;-)
|
Różnica między wielbłądem i człowiekiem a wielbłąd może pracować przez tydzień nie pijąc; człowiek może przez tydzień pić nie pracując. (Tuwim)
Jarson, poszukaj u siebie Złotego Dukata Chmielowego, bo od tych koncerniaków będziesz cierpiał. ;) |
Cytat:
Cytat:
W zasadzie po 10 minutach odpoczynku mogłem bez najmniejszego problemu otwierać drugie piwo, ale zamiast tego wyciągnąłem z zamrażarki Gorzką Żołądkową i (z lekką obawą) wypiłem 2 kieliszki w towarzystwie Ani. Żyję, żadnych sensacji, ale na dzisiaj starczy :P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |