![]() |
Ciężka praca ale się opłaca [emoji3]
|
Taaa...żeby jeszcze dupa nie bolała :rotfl:
|
wcale mu nie zazdroszczę :taktak:
|
U mnie w pracy na szczęście cały czas jest coś do roboty. Nie za dużo ani mało. I dzięki temu czas szybko leci.
|
Cytat:
|
Chcesz w p i e r d o l ? Chodziłem co jakiś czas, żeby krążenie poprawić, naprzeciwko był monopolowy 24h, jak to na Pradze, a ja dwa razy herbatkę robiłem, ale... no... wozem byłem. :D
|
Chyba na próżno tam nie łaziłeś? Wiem, że zakupiłeś na później....ale właśnie jest później.
|
Nie wiem jak Ed, ja nie łaziłem na próżno - :piwo:
BTW, Selby przegrywa z Cahillem 1:5 i jest o krok od wypadnięcia z UK Championship :O Wiem doskonale, co on potrafi wyrabiać, kiedy przegrywa, ale coś mi się zdaje, że teraz żadna jego gra może już nie pomóc :P |
Odnoszę niejasne wrażenie, że Selby potrafi się wznieść na wyżyny w meczach z zawodnikami z czołówki, czy o już wysoką stawkę, a z takimi średniakami czy wręcz cieniasami potrafi niewytłumaczalnie wtapiać. Tak jakby mu się zdawało, że spacerek przez pierwsze rundy przynależy mu z racji rankingu. A tak w ogóle jakoś nie wzbudza we mnie specjalnej sympatii.
|
-8, nawet nie mam co próbować zapalić mojego osła. Wsadzę mu farelkę pod silnik i po godzinie odpali. :szczerb:
|
Idzie w górę jakby. Pół godziny temu było -3,2 teraz jest -2,2. Ponoć ma być na plusie, wczoraj też miało być a nie było.
Trzeba zrobić kawę i pomyśleć o wymianie :idea: |
Cytat:
U mnierano było -10. Do tego dochodzi wiatr, niezbyt mocny, ale i tak daje popalić :sciana: Teraz wzrosło do -8 no i robotę robi słońce, do zmroku będzie szło żyć :P |
Gówno, a nie odpalił, nawet nie pierdnie.
Akumulatora starczy jeszcze na jedną próbę, żeby nie ten cholerny wiatr, to by załapał, a tak wszystko wywiewa i można sobie grzać. |
Bo najgorszy jest WIATR :) https://www.youtube.com/watch?v=4arBeIKJWzQ od 8 minuty
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:28. |