![]() |
Usiadłem sobie z browarkiem. Spokój.
:piwo: |
...aż Tu nagle jak nie pie***lnie k***a
|
Cytat:
Rycho foruma zwiesił ?? k***a |
Z pozytywnych: Żyję, mój synek już zdrowy.
Z negatywnych: Straciłam ciążę 22 lipca, jak wyszłam ze szpitala to mój kochany synuś zachorował i miał cały tydzień ok. 40 stopni, bez zastrzyków się nie obyło:( |
... :-(
--- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Byłem dzisiaj w fajnym miejscu dla tetryków, działa rewelacyjnie, wyszedłem po 20 minutach inhalacji przy grzybku, chciałem się położyć na trawniku i spać. :D
Cytat:
Uploaded with ImageShack.us http://www.uzdrowisko-konstancin.pl/...d=13&Itemid=80 |
Działanie lecznicze solanki korzystnie wpływa na układ nerwowy.....
Znaczy można nie iść do psychiatry. |
Do psychiatry, to iść trzeba, żyjemy w wariatkowie.
Można nie iść do nerwologa. ;) |
a czy to pomaga w remoncie :ysz:
|
Rower pomaga na wszystko. Ruszam za chwilę. Założę czapeczkę na łysinę, żeby nie gorszyć lotników.
|
Ja wyruszę za jakaś godzinę na rower (dopiero co wstałem :szczerb: )
|
A ja wyruszam w okolice Gostynina, samochodem :)
|
malaczarna - wyrazy wspolczucia :(
a tak pozytywnie - wrocilem z Niemiec ubozszy, ale z pelnym bagaznikiem i nawet pane zlapalem, ale na szczescie przy wyjezdzie z podworka kuzyna, wiec 15min pozniej juz mialem zalatana przez poleconego wulkanizatora :) |
w sobotę jeździliśmy miniakami i nie tylko po AOW :D
fajosko było :jupi: |
Mam kota lepszego od rasowego, jest dwurasowy. :D
Tatuś syberyjski, mamusia egipska mau. Zdjęcia jutro, teraz kotek śpi, nie będę mu błyskał. :aparat: 7 tygodni podobno ma, dzisiaj od cycka urwany, załatwia się do kuwety, pije mleczko dla kotów, zjadł trochę żółtka. :) Małolat nosił je w koszyku po bazarze w Falenicy, że odda w dobre ręce, za darmo nie chciałem, dałem złotówkę. :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:01. |