![]() |
Ja mam 3małe kociaki :taktak: jedzą już same-może chcesz do pary :P
|
Edu, dawaj zdjęcia, nie ściemniaj. :mruga:
Parat na statyw i pstryk. :idea: |
Obudził się łobuz i od razu zabrał się za przegryzanie kabla od słuchawek, zabrałem mu. Za karę będzie miał zdjęcie. :D
http://img21.imageshack.us/img21/7216/cicius001.jpg |
Dawaj to zdjęcie, ale już!
|
ładny? :>
|
Śliczny! :serdusz:
Masz już imię dla niego? |
Imienia na razie brak, jak patrzę na to zdjęcie, to bym go nazwał Radar. :szczerb:
Na zdjęciu nie widać za bardzo koloru oczu, ale są niesamowite: w środku zielone (po egipskim), na zewnątrz błękitne (po syberyjskim). :) |
Radar nawet pasuje. :taktak:
A kolor oczu jeszcze może ulec zmianie. Podejdź z nim jak najszybciej do weta - niech go zaszczepi na te wszystkie kocie tuberkulozy i inne uodparniające cośtam cośtam. |
Na razie cały świat kiciusia ograniczy się do jednego pokoju, nie będzie nigdzie wychodził poza dom, bo albo zginie, albo go zeżrą dzikusy, których tu pełno. Muszę z nim podjechać, niech go zobaczą, dadzą na odrobaczenie, a potem zaszczepię na wszystko, ze wścieklizną włącznie. :taktak:
|
to nie kot to jeż , przecież widać na zdjęciu
|
Taa czupakabra ||
Ja generalnie kotów nie dzierżę ..., ale jak na pchlarza to całkiem całkiem. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Alik II
|
Joł :)
Całkiem niedawno była redukcja etatów w mojej TV no i .... poleciałem. Jakie to cudowne uczucie (do czasu, ale na razie mi się to podoba) kiedy wstajesz i .. nic nie musisz. Dzisiaj jest kolejny taki dzień, do tego piękna o dziwo pogoda jest.. Jak sobie zaplanować dzień? Od 8 lat mieszkam w Warszawie, ale może ktoś zasugeruje coś wartego obejrzenia (oprócz tych oczywistych pajaców, koperników itp itd). W sumie to albo to, albo mam parę Maków do naprawienia... więc albo miło spędzę dzień, albo zajmę się swoją robotą na boku.. (teraz to już główną he he, póki czegoś nie znajdę). Ale kurde, zbyt piękna pogoda na naprawianie Makówek! (daj Boże by nie przeczytał tego żaden mój klient:D ) |
Wspolczuje straty zajecia w fajnej branzy :-/...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |