![]() |
Z okazji Nowego Roku iPod Classic 160 GB idzie nareszcie na polke jako pamiatka i towarzysz wielu samotnych godzin w podrozy w ktorej to muzyka byla moim kompanem. Pozytywnie zamowilem sobie iPoda Touch 64 GB do ktorego to wepne moje wierne Beats by Dr Dre.
Juz sie nie moge doczekac :spoko: |
M@X ja uwazam ze cena za te sluchawki to jakas pomylka , wez mi powiedz czy cos je wyroznia od hi-endowych sluchawek np $ony ?
|
Odnośnie Beatsów: http://forum.mp3store.pl/topic/10954...kie-sluchawki/
|
Cytat:
|
Mojego małego kiciusia na placu obok dopadł owczarek niemiecki sąsiada, nie powinno go tam być, ale wlazł przez jakąś dziurę (plac niezabudowany). Kiciuś zamiast spierniczać, to się na niego rzucił z pazurami, później wskoczył do studzienki na 2 metry głębokiej, przez małą szczelinę (przykryta blachą). Dobrze, że to wszystko widziała przez okno sąsiadka (nie od tego psa) i zadzwoniła do mnie, mały nie dał by rady się wydostać. Poszliśmy tam z młodym sąsiadem, pod blachą kotek był, zjeżony cały, oczy jak żarówki, ogólnie straszna panika. Jak zaczęliśmy wstawiać tam drabinę, to wyskoczył chwytając się pazurami cegieł.... i tyle go widziałem przez wiele godzin. Jakieś pół godziny temu przyszedł, jeszcze wystraszony, ale już wymyty, nie draśnięty nawet. Podejrzewam, że pies ma nieźle zorany pysk, bo kiciuś ma pazury jak brzytwy. :D
Kiciuś nigdy się nie spotkał z agresją psa, to się nie bał, ale to, że się rzucił, daje znak, że mu trzeba już jajka obciąć, bo myśli, że jest tygrysem. :haha: |
biedactwo
koty wszystko rozgryzaja potem calymi dniami charakterne bestie :P w sobote zaliczylem "amatorkis triatlon" - 14 km biegu, 30 km rowerem, 5 minut morsowania :serdusz: potem dwa dni z Corunia :D dzis od rana znowu 10 km biegu po walach i potem Curunia zafundowala mi rozciaganie na silowni pod golym niebem :D |
Już się bawi, je pije mleko, jest dobrze, ale pierwsze 2 godziny nie chciał nic tknąć i się tylko rozglądał, czy gdzieś tej bestii nie ma.
Co bardziej męczy, triatlon, czy córunia? :> |
hmm... :>
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiscie ze corcia ale za te maslane oczy mozna zrobic wszystko :rotfl: Jakims cudem zrobil sie zdublowany post :blink: |
czekam na oddanie krwi - juz po badaniach
przy okazji dostalem zaswiadczenie za rok poprzedni do odliczenia podatku za oddawanie krwi :) |
Ja też dzisiaj byłem, jestem już dwie godzinki po oddaniu :) Zaświadczenie też dostałem :)
|
wlasnie wracam :) czekolada jest :D
i dali kalendarz, ale ze juz zaczolem uzywac inny ten zdazylem juz obiecac koledze - tez krwiodawcy |
Nie ma jak zaczonać. :P
|
w koncu NA STALE wylaczylem tap to click i wlaczylem gest przesuwania w bok na touchpadzie - narzedzie pointing devices ignorowalo ustawienia po restarcie a znalezienie plikow konfiguracyjnych bylo nie lada wyzwaniem :P
tym samym znalazlem DRUGA rzecz w Linuxie, ktora trudniej skonfigurowac niz w Windzie (w moim przypadku of course) w przeciwna strone... stracilem rachube :haha: |
Ziomowy urlop w naszym prawie camperze
poczatek - opuszczona fabryka amunicji DAG w Krzystkowicach http://2.bp.blogspot.com/-w8fyBECfYb.../s1600/100.JPG http://radeknimal.blogspot.com/2014/...j-fabryce.html dzieki Melag za namiary :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |