![]() |
Cytat:
http://nenyanan.blox.pl/resource/karpatka.JPG :) |
:wow:
juz nie ma :sciana: |
Daruje wam na dzisiaj co mi się z tym politycznie kojarzy, zadaję to każdemu jako pracę domową. Wyniki proszę publikować. Tutaj.
|
Ty masz pijackie wizje.
Lepiej nie rozpowszechniaj, bo znajdzie się paragraf. Weź gryza, pomlaskaj i poproś o jeszcze :spoko: |
Moje pijackie wizje są wesołe i pozytywne, za to te polityczne, na trzeźwo nie za bardzo...
Ogólnie jest nie za bardzo... Czas leci, my stoimy w miejscu od lat... Pozytywne jest to, że są fajniejsze miejsca na świecie niż ten skorumpowany na wylot kraj. |
Zapomniałęm dodać,że w całym Paryżu czarnoskórzy sprzedają małe eifelki - breloczki. Oraz zegarki (fałszywe) i apaszki z Ajflem. Znają polski i rosyjski ;)
|
Cytat:
tego świat nie widział :D |
z nowości to zamontowałem STAGE ONE w Miniaku, skróciłem wydech o 23cm bo był za długi, dziś może pierwsze próby odpalenia :D
|
to on jeszcze żyje :wow:
|
nie, nie, jeszcze raz nie. To ten drugi :sciana:
|
nie, nie to ten pierwszy :P
P.S. na razie to żaden nie jeździ ;) --edit-- jeździ jak szalony :jupi: |
Sprinter na bliźniaku też jeździ ;) Dzisiaj miałem przeprawę w wzdłuż rzeki żeby na środku jakiegoś pola przejechać przez betonowy poniemiecki most !! A w tym czasie 3 km dalej remontują drewniany :! !! !!
Prawie hydro klapę urwałem .., ale spoko :D rower dzisiaj też zaliczony :D Reszta kicha |
Znowu kur... to samo.
Nie mam takiego materaca dużego... Co chwila pół miliona. Cytat:
|
To na co jeszcze czekasz? Pół miliona, do tego jeszcze funtów :wow: .......
Wal do tego Majkela :sciana: |
...ale Rychu jeszcze nie przepił poprzedniego pół miliona :sciana:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:49. |