![]() |
Zabierasz ja na lody ? :> krecone czy wloskie :rotfl:
|
Na weekend wybieramy się w pewne miejsce, nie będę pisał od razu żebyście mogli snuć domysły. Zapowiadają się piękne dwa dni, wrzesień już się kończy więc miesiąc znajomości uczcić należy odpowiednio :spoko:
|
Cytat:
|
ktos kiedys powiedzial lepiej grzeszyc i zalowac niz zalowac, ze sie nie grzeszylo
cos w tym qrcze jest a tak przy okazji kolejna dawka oddana krwiopijcom w centrum krwiodawstwa |
Cytat:
|
Cytat:
O dokladnie to :taktak: |
To mówisz, że Twoja tu zagląda :rotfl:
|
Ech, też kiedyś byłem..............
Rozchwytywany przez baby. Wiecie co ? Szkoda, że byłem taki "porządny". Trzeba było majtki rwać, po dupie walić z bicza....... a człowiek był taki uprzejmy, i wyszło na......... a nie ważne. Ze 20 lat temu to było, więc teraz w dupie to mam. Ważne, że żona jest więcej niż doskonała w każdym calu. :) :piwo: |
Tylko...
|
Czy to zachowanie gatunku musi opierać się tylko na głupocie? :szczerb:
|
grzeniu raczej wykluczone, gdyby miała to bym wiedział. Zresztą jakbym już zobaczył to nie miałoby to sensu, to co niewidzialne najbardziej pobudza zmysły i jak już się zobaczy to jest o wiele przyjemniej :mruga:
|
Uuu no tak o bramce nr.3 nie pomyslalem a brzmi najciekawiej :D
|
A może ona już ma swoją galerię i sesję z :cycki: w internecie?
Skąd wiesz, jak nie wiesz? Wtedy wystarczy link. |
Jak masz w planach pokazac jej to co piszemy i zapytac sie o sesje fotograficzna :sciana:oj wiele nauki cie czeka jak sie obchodzic z tym gatunkiem , bo sa raczej 2 opcje albo zostaniesz spoliczkowany i bedzie zdecydowanie obrazona na ciebie albo cie zaskoczy i sie zgodzi a wtedy to ja bym ja pilowal jak pirat skarbu :D ale ja obstawiem na bramke nr.1
|
Cytat:
Może nawet konto tu założy, się zobaczy ;)[/quote] Cytat:
Piszesz jak polityk, powiedzmy że mnie przekonałeś. Tylko przekonanie Jej będzie trudniejsze. Jeśli zgodzi się na odsłonięcie tego i owego to wątpię że na sesję fotograficzną też się zgodzi :fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |