![]() |
Cytat:
|
A, to: ";D" co oznacza?;) :spoko: :D
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 37066 ale póki co mnie nie stać, mimo, że stare to drogie są strasznie. a e30 to niedaleka przyszłość, po wczorajszej przejażdżce stwierdzam, że napęd na przód to jakaś piekielna pomyłka. tylko RWD :taktak: jakby Bóg uznawał napęd na przód to byśmy na rękach chodzili ;) |
marzyciele maniacy :)
ale c***243;***380; bez marze***324; ***347;wiat by***322;by mnie kolorowy :piwo: pod te Wasze samochody P.S. ju***380; jutro jazdy miniaczkiem :dancing: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Neostrada jednak bez limit***243;w :jupi:
Ju***380; nie b***281;d***281; musia***322; si***281; przejmowa***263; limitem i operowa***263; nim tak, aby mi na ca***322;y miesi***261;c wystarczy***322; :D |
teraz mo***380;esz grzeszy***263; na ca***322;ego ;)
|
8:7 dla Polski i jeden Du***324;czyk na ***322;awce kar. :D
|
jade do Torunia :matrix: :w00t:
edit Cytat:
***322;adnie kolory nie narzekam, komplet tuszy kosztoju 80 z***322;oty czyli chyba tak ***347;rednio. |
Cytat:
|
ale mecz. dobrze, że na końcu udało im się odjechać na 3 pkt. uff.
|
Co może być bardziej pozytywnego w tym momencie ????
JESTEŚMY W FINALE MISTRZOSTW ŚWIATA W PIŁCE RĘCZNEJ !!!! :sluze: :ognie: To był mecz nerwów do kwadratu, ale i emocji - najważniejsze jednak, że wygraliśmy !!! Teraz do niedzieli trzeba zebrać siły, nastawić się dobrze psychicznie (niestety - zdecydowana większość widowni będzie przeciw nam) - ale jak to powiedział trener Niemczyk kiedyś - najgorszy jest półfinał - w nim można wszystko przegrać - jak się go wygra ma się już medal - więc teraz może być tylko lepiej !! DO BOJU POLSKO !!! Pozdrawiam wszystkich ro29 |
Wywalczylismy wicemistrzostwo swiata. Juz niemiaszki sie tym zajma.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |