![]() |
Hehe a co , daje rade jeszcze :D
|
a toto białe na wierzchu:> też zrobiła Twoja niunia? ||
|
A mi kobitka zrobila takie cudo na deser , dla scislosci jest karmel w srodku taki plynny
Załącznik 67522 |
No to niech oni piją, my będziemy mieli lepsze rzeczy do roboty :serdusz:
Tymczasem Ona pojawiła się na moich urodzinach (zupełnie zapomniałem że ja mam urodziny :wow:). Gdzieś tak w połowie przyjęcia poszliśmy do pokoiku pobyć trochę we dwoje i... no cóż, nie będę pisał wszystkiego :haha: Życie jest PIĘKNE! :spoko: |
Cytat:
Cytat:
Opowiadał mi mój dziadek sytuację ze swoich studiów - był świadkiem, jak stróż, czy kto tam bądź, bo nie pamiętam, mówił z oburzeniem do profesora - "panie profesorze, studenci piją!" Na co on ze zgorszeniem - "Piją? To co pan widział to miało być że piją? Myśmy dopiero pili!" Z kolei ja - kolejne dwa pokolenia dalej - mojego obecnie 84-letniego dziadka już teraz przepiję, ale 2-3 lata temu mowy jeszcze o tym nie było. W związku z tym mówię Ci - im starsi opiekunowie tym lepiej :taktak: |
Niemłodzi? To stare pijaki w takim rasie som, pochlają się jak małpy i będzie spokój! :D
|
No raczej nie będą sobą zajęci bo ci nauczyciele młodzi nie są, no chyba że będą pić kawkę w pokoju i sobie gadać to wtedy luz :D
Mam nadzieję że łóżka nie będą skrzypieć :> |
Upss :spoko:
|
pojdzie*
Mam dzis dobry humor wiec nie dam Ci ostrzezenia za ortografie ;-)... Beda zajeci. Choc dwukrotnie zajrzalem do mojego slownika synonimow i nigdzie pod haslem "zajeci" nie bylo "pijani"... ;-) |
Nauczuciele jak dobrze pujdzie beda zajeci soba :D
|
Ryzyko że nas przyłapią :rotfl:
Bo chyba nie myślicie że nauczyciele nas nie będą sprawdzać czy śpimy grzecznie w łóżeczkach :P |
Ryzyko w cyckach? Oswiec mnie...
|
A bardzo możliwe, tylko duże ryzyko jest. Ale bez ryzyka nie ma zabawy :serdusz:
|
no nareszcie jest okazja, że Darek zobaczy Monikowe :cycki:
|
To masz dobrze :spoko:
Z pozytywnych wiadomości: wyjeżdżamy na wycieczke klasową 9-10 października do Zakopanego. Nie wiem jak nas przydzielą do pokojów ale w tamtym roku nikt na to nie zwracał większej uwagi i wszyscy byli w z tymi co chcieli być. Będę musiał skombinować pokoik dla dwojga, bez trzeciego lokatora :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |