![]() |
Cytat:
pozytyw taki, że raty chcą mi dać bez problemu - 0.5% miesięcznie na 10 lub więcej miesięcy kredytu, zero dodatkowych opłat (chyba sklep płaci resztę) negatyw - nie mogą znaleźć telewizora - jutro mają dzwonić... |
Zmiana avatka ;)
|
w sobotę przyjedzie mój ukochany i będę mogła mu się wypłakać
|
Wi***281;kszo***347;***263; (ilo***347;ciowo i kwotowo ;) ) zakup***243;w ***347;wi***261;tecznych ju***380; za mn***261; :)
|
Cytat:
|
Dobrze robilem luk ... :P ale zawsze na prostej znosi mnie na lewo :D
W sobote przyjezdza do mnei moj s***322;odziak ;) Zyc nie umierac :) |
Cytat:
Mój to pogadał z 5min., wytłumaczył co, gdzie itp., a później od razu na miasto :D @Oktawian i jak u ciebie wyglądało? Też gadał 30 minut? ;) |
Nie tak z 15 min sapa***322; :D Potem ***322;uk robi***322;em ... a mie***347;cie moge zapomnie***263; az ***322;uku nie zalicze :szczerb:
Co dziwne Octavia kombi 0 problem***243;w a te punto 3 jakeis lipne jest ;) |
Cytat:
Wol***281; to troszk***281; wcze***347;niejsze :) Nied***322;ugo spotkamy si***281; na trasie :piwo: |
sprzeda***322;em karte graficzn***261; ;)
a aktualnie "pracuje" na... Riva Vanta 16mb ^_^ prawdziwy monster :szczerb: |
Cytat:
Ma sie rozumieć :piwo: ;) |
JEST WEEKEND! |
robie lazanie - bedzie gotowa za jakies 15 minut :D
|
Cytat:
smacznegoo :taktak: |
dzieki :)
mi smakowalo, Corce smakowalo, wiec nie jest zle ;) (Zona w pracy, wiec oceni pozniej) przepis? przekladasz makaron bezszamelem i wstawiasz do piekarnika baszamel to przelot przez lodowke i najblizsze otoczenie :D to tak w duzym skrocie :D jezeli powaznie chcesz przepis to pisz ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |