![]() |
Cytat:
nie da si***281; jako***347; tego w innym naczyniu ??? |
Garnek raczej odpada :szczerb:
Dobra nie robimy juz OT :D bo sie g***243;ra zdenerwuje ;p |
Mam jeszcze piwo :kolejka:
|
Cytat:
hartowanie makaronu - przemywanie zimna woda zaraz po ugotowaniu ja siekam mieso na patelni - wrzucam mielone mieso cala kupa (zwykle mam prostokatne blok - tak kupuje mieso w hurtowni) i juz na patelni siekam szybko w czasie kiedy sie juz smazy - dzieki temu otrzymuje male, sypkie grudki siekam przy pomocy teflonowej "packi" - takiego czegos jak do przekaladania kotletow np. mam tez drewniany noz do tego specjalnie - generalnie nie mozna uzywac metalowych narzedzi na teflonie ;) forma to po prostu prostokatne naczynie zaroodporne, jak juz napisano ;) |
Cytat:
@nimal a jeszcze ja wróce do tego makaronu ;) drogi??? duże te płachty? |
kawalki sa zwykle jakies 15cm na 7 tak na oko, moze troche wieksze
mozna kupic w kazdym markecie wiekszym czy drogo? lasania to ciagle nowosc w polsce, wiec jest odczuwalnie drozszy od zwyklego makaronu, choc rozni sie tylko ksztaltem - chyba kolo 10 za paczke, paczka to chyba pol kilo, starczy na dwa srednie naczynia, czyli w sumie na sporo porcji nawet nie pamietam, ile place w hurcie, ale wyraznie taniej mozna tez kupic makaron barwiony, najczesciej na zielono ;) |
Cytat:
btw "Gotuj z Nimalem" || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nowy userbar w podpisie - bywalcy smietnika wiedza z jakiego powodu :-)...
|
Co on taki r***243;z... Aha, to dlatego!
|
Cytat:
|
A ja w***322;a***347;nie wr***243;ci***322;em z kr***243;tkiego rekonesansu po okolicy. :taktak:
Wynik - znalezione 3 zupe***322;nie niezabezpieczone sieci WI-FI, potestowa***322;em, po***347;ci***261;ga***322;em troch***281; du***380;ych plik***243;w i oto jestem! :D |
Cytat:
|
Ludzie sie zmieniaja ;-)...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.